Milans

Шампунь Redken Amino Mint

Освіжальний шампунь для контролю жирності шкіри голови та зволоження волосся по довжині Redken Amino Mint Shampoo 🫶

✨ Знайомтесь, мій новий фаворит у догляді за волоссям — шампунь Redken Amino-Mint! 🧴

Що в ньому особливого:

✔️ Чудово піниться — навіть маленька кількість забезпечує глибоке очищення.

✔️ Мʼятний аромат, який освіжає під час миття, але не залишається на волоссі. Це ідеально для тих, хто не любить змішувати аромати з парфумами.

✔️ Ефективно очищає шкіру голови, залишаючи волосся легким, свіжим і доглянутим.

Поки що можу сміливо назвати його одним з фаворитів ❤️

Наразі маю десь 3-4 улюбленця. Самий головний з них всеж таки залишається- Шампунь для пошкодженого волоссяCHI Deep Brilliance Optimum Moisture Shampoo. Але інколи хочеться чогось більшого, наприклад більшого очищення, і це про Redken Amino-Mint.

Коли мені потрібно максимальне зволоження, то я обираю Шампунь-ванна для зміцнення довгого волоссяKerastase Resistance Bain Extentioniste. Про кожний з цих шампунів в мене є дописи.

Я мию волосся кожного дня, тому чередування шампунів для мене дійсно дуже важливе. Я може тиждень мити одним, потім декілька разів обрати інший шампунь

25 грудня, 2024
Milans
25 грудня, 2024