Шампунь Redken Amino Mint
Щось новеньке 🤔
Освіжальний шампунь для контролю жирності шкіри голови та зволоження волосся по довжині Redken Amino Mint Shampoo 🫶
✨ Знайомтесь, мій новий фаворит у догляді за волоссям — шампунь Redken Amino-Mint! 🧴
Що в ньому особливого:
✔️ Чудово піниться — навіть маленька кількість забезпечує глибоке очищення.
✔️ Мʼятний аромат, який освіжає під час миття, але не залишається на волоссі. Це ідеально для тих, хто не любить змішувати аромати з парфумами.
✔️ Ефективно очищає шкіру голови, залишаючи волосся легким, свіжим і доглянутим.
Поки що можу сміливо назвати його одним з фаворитів ❤️
Наразі маю десь 3-4 улюбленця. Самий головний з них всеж таки залишається- Шампунь для пошкодженого волоссяCHI Deep Brilliance Optimum Moisture Shampoo. Але інколи хочеться чогось більшого, наприклад більшого очищення, і це про Redken Amino-Mint.
Коли мені потрібно максимальне зволоження, то я обираю Шампунь-ванна для зміцнення довгого волоссяKerastase Resistance Bain Extentioniste. Про кожний з цих шампунів в мене є дописи.
Я мию волосся кожного дня, тому чередування шампунів для мене дійсно дуже важливе. Я може тиждень мити одним, потім декілька разів обрати інший шампунь
Коментарі (0)