Найкращ ий і найдешевший ніацинамід?
Огляд на ніацинамід від Simple
Ніацинамід вже довго є основовою догляду багатьох. Бо він реально підходить майже для всіх типів шкіри та вирішує безліч проблем. Це основний помічник при використанні активів. Допомагає відновлювати шкіру та захищати її бар’єр.
Зменшує запалення та почервоніння, звужує пори, контролює жирність і висвітлює пігментацію і постакне. Ну ідеально (якби ж працювало🥲)
За декілька років я спробувала багато сироваток з ніацинамідом від різних виробників і в різних цінових сегментах. Ну бо треба, бо це база і основа догляду. І в якийсь момент я почала розуміти, що він абсолютно ніяк не допомагає мені. Не вирішує ні однієї проблеми. Просто липка сироватка яка не дуже приємна на обличчі. І наші шляхи розійшлися надовго.
Поки я кислотами не знищила свій захисний барʼєр. І тоді я повернулася знову до нього, давши ще один шанс. Мені не було що втрачати). Але цього разу вирішила не витрачати багато грошей на це і вибрала один з найдешевших ніацинамідів від Simple. Бренд я знаю тільки по міцелярці але вирішила взяти на затест.
І це виявився найуспішніший затест ніацинаміду.
Мене завжди дивували коментарі дівчат «ефект вже після першого використання». Але з цією сироваткою було саме так. За ніч шкіра стала набагато кращою. А через пару тижнів почало зникати постакне яке було місяцями зі мною після моїх ігор з кислотами :).
І найкрутіша особливість цієї сироватки - вона не залишає липкість на обличчі. До цього абсолютно всі, що я пробувала, залишали неприємні відчуття. Ця ідеальна. Повторю цю покупку ще багато разів.
Тож так, це найкращий ніацинамід з тих, що я пробувала!
Коментарі (0)