olena_glossy

Набір Smoothing Solution | Joko Blend

Естетична коробочка бузкового кольору містить всередині цупкий бавовняний мішечок та два засоби для догляду за обличчям: ензимну пудру та пілінг-скатку.

🔹 Пакування. Білий матовий флакончик з чорною кришечкою типу фліп-топ. Біла етикетка зі світло-бузковою акцентною хвилькою та чорними написами. Нюанс: коли пудри багато, вона важко висипається через отвір.

Обʼєм 70 г. Термін використання 6 міс після відкривання.

🔹 Спосіб використання. Потрусити флакон перед використанням, змішати пудру з невеликою кількістю води, розтерти у долонях до утворення легкого пінного мусу. Нанести на обличчя, злегка помасажувати. Змити теплою водою. Рекомендовано використовувати пілінг 2-3 рази на тиждень.

🔹Консистенція та аромат. Ензимна пудра нагадує білосніжне борошно дуже дрібного помолу. Її аромат парфумований, насичений, але при контакті з водою стає більш нейтральним, поступаючись легким борошняним ноткам.

🔹 Основне у складі:

• Абсорбенти: рисовий крохмаль, мальтодекстрин (патока) та тальк (потенційно може забивати пори)
  • Ензими: папаїн (з папаї), бромелаїн (з ананаса), які сприяють м'якому відлущенню шкіри
  • Мʼякий ПАР: Sodium Cocoyl Isethionate
  • Натуральні загусники, отримані з морських водоростей: Algin, Carrageenan
  • Стабільна форма вітаміну С (Ascorbyl Glucoside) - має антиоксидантні властивості та сприяє освітленню шкіри

🔹 Враження від використання:

• Ензимна пудра легко і швидко змішується, рівномірно розподіляється шкірою.
  • Я стараюся оминати тальк у складі косметики, бо для моєї шкіри він є комедогенним, тому не наважилась використовувати лише ензимну пудру. Комбінувала її через раз з пілінг-скаткою з набору (сумарно не збільшуючи рекомендовану кількість днів використання протягом тижня, адже якщо використовувати 3 рази в тиждень ензимну пудру + 2 рази скатку, то буде не ок навіть для жирної нечутливої шкіри). За такої комбінації засіб пори не забив. Можливо дарма переживала щодо цього, бо це не пудра в основі якої лише тальк, але на мою думку власницям проблемної шкіри краще перестрахуватись.
  • Делікатно очищає шкіру без подразнення та відчуття сухості. Шкіра на дотик приємна та на вигляд світліша.
  • Доволі універсальний засіб, але жирному типу шкіри може здатися не достатньо потужною (для інших типів це буде перевагою).

🔹 Пакування. Білий матовий флакончик з помповим дозатором з функцією stop-open та додатковим знімним кільцем стопером. Носик подовгуватий. Біла етикетка зі світло-бузковою акцентною хвилькою та чорними написами.

Обʼєм 100 мл. Термін використання 6 міс після відкривання.

🔹 Спосіб використання. Нанести пілінг-скатку на суху очищену шкіру обличчя, масажувати інтенсивними круговими рухами декілька хвилин поки засіб повністю не скатається. Змити водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

🔹Консистенція та аромат. Прозорий рідкуватий гель зі свіжим косметичним ароматом. При масажуванні круговими рухами стає немов густішим та поступово починає скатуватися грудочками білуватого відтінку.

🔹 Основне у складі:

• Базові компоненти - основа та загусники: вода, Cetrimonium Chloride (ПАР, який допомагає емульгувати компоненти) та acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (полімер, який утворює гель, створюючи основу для формування скаток).
  • Зволожувачі: гліцерин та екстракт ламінарії
  • AHA-кислоти: гліколева та молочна
  • Стабільна форма вітаміну С (Ascorbyl Glucoside) - має антиоксидантні властивості і сприяє освітленню шкіри.

🔹 Враження від використання:

• Пілінг скатка має приємну консистенцію. Треба виділити кілька хвилин на масажування, щоб вона повністю скаталась, але ця процедура приємна та корисна.
  • Очищає шкіру делікатно, тому, як на мене, це дійсно засіб для усіх типів шкіри. Шкіра після неї приємна на дотик та абсолютно не подразнена.
  • Не варто від пілінг-скатки чекати очищення як від потужного пілінгу (особливо мова для власниць жирної шкіри), але при регулярному використанні ефект точно буде.
  • Пілінг-скаткою я залишилась максимально задоволеною. Я люблю кислоти у складі доглядових засобів, але таки віддаю перевагу лайтовим засобам, які працюють поступово, зайвий раз сильно не пошкоджуючи мікробіом шкіри. Власне це такий варіант :)

Загалом, набором я задоволена. Він доволі універсальний і буде комфортним навіть для власниць чутливої шкіри. Але, якщо у вас жирний тип та проблемна шкіра, ви звикли до засобів з високим вмістом кислот, потрібно розуміти, що ці засоби мʼякої дії та розроблені як універсальний продукт для будь-якого типу шкіри.

26 грудня, 2024
olena_glossy
26 грудня, 2024