Екстразволожувальна маска для обличчя Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask
Зволожуємся водою не тільки зсередини, а і зовні 💦
Всім привіт, зі святами, дівчата 🎄
Мабуть я не вперше тут згадувала, що я не любитель тканинних масок, а зволоження то хочеться.
І Joko Blend мене підслухали і випустили величезну лінійку догляду для сухої і зневодненої шкіри, і я як побачила цю маску, все, зразу полетіла у кошик!
Бо моя шкіра хоч і комбінова, але зневоднена, і я всіма силами намагаюсь утримати вологу всередині, і ця масочка ідеальний варіант наповнити і відновити її, і залишити природнє сяйво обличчя ✨
Мені подобається застосовувати її зранку, бо вона завдяки охолоджуючому ефекту знімає набряки, розгладжує та покращує текстуру шкіри, тоді і тон не хочеться наносити опісля)
Враження
Масочка має окреме картонне пакування, на якому вказана вся інформація про засіб та видно текстуру засобу.
Сам засіб в формі невеличкого тубусу 75 мл в лаконічному голубому пастельному кольорі, має захисну плівку з фольги.
Консистенція специфічна, желейна та гелева, з голубим відтінком. Такої ще не бачила, але реально цікаво нею користуватись)
Аромат дуже приємний, квітковий та солодкий, поки тримаєш маску, насолоджуєшся ним 🤍
Потрібно нанести на 10-15 хвилин на суху шкіру, хоча я наносила на трохи вологу, мені ефект більше подобається. Легко наноситься навіть пальчиками.
Протягом часу відчувається легкий холодок, і маска не сповзає, стоїть на місці, шкірою трошки поглинається.
От змити її трошки важко, бажано мати якийсь спонжик чи хоча би ватним диском її зняти, і тоді змити, бо просто водою буде довго.
Але шкіра після така м'якенька та ніжна, наче напитана вологою, трошки освітлена і має рівніший тон, зморшки наче розгладились.
Що по складу?
Aqua (Water), Pentylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Trehalose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Propanediol, Copper PCA, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance).
Масочка спрямована справді на прям екстразволоження та утримання вологи в шкірі.
Гіалуронова кислота та гліцерин відповідають за вологість шкіри, попереджають зневоднення
Велика кількість амінокислот підсилюють бар'єрні функції, сприяють регенерації та загальному зміцненню шкірного покриву.
Ліпіди утримують вологу та захищають від впливу зовнішніх чинників.
Підсумки
Коли ви відчуваєте дисбаланс вологи в шкірі і маєте сухі ділянки, чи просто є періоди, коли вам потрібне миттєво надати шкірі тонусу, то ця масочка справиться з цією задачою!
Зараз з настанням холодів та опалювального сезону вона буде виручати вас і робитиме вашу шкіру зволожену, м'яку та гладеньку!
P.S. Зробила собі невеличку перерву, відпочила, і з новими силами буду потрохи повертатися 🤍
Коментарі (0)