Олійка, яка стала хітом
Яка ж вона в дії?
Недавно я шукала собі якусь олійку, на заміну тій, що в мене була. Осінню і мене дуже сильно почало випадати волосся, а ще ломатися на половині довжини.
Зараз в мене волосся найдовше за весь період...напевно, такої довжини я не мала ніколи. І якось ще не хочеться підстригатись (хоча сьогодні не планую, а завтра вже можу бути в перукарні😂).
Тому мені треба якось підтримувати його стан і покращувати зовнішній вигляд.
Для росту волосся ені чудово допомагають олійки, пілінги, шампунь. Це факт.
А от з олійками трохи складніше. Бо я зрозуміла, що та, яка в мене була, мені дуже сильно спутувала волосся при коренях воно ставало ламкішим. Мені дуже подобаються капсули Ellips. Із дуже зручно брати кудись з собою, і ефект від них помітний. Але вони люблять закінчитись, коли цього не очікуєш.
Тому й вирішила спробувати олійку MorocanOil.
Собі спочатку для знайомства обрала міні формат, бо не знала, чи підійде мені.
Аона прийшла в маленькій пляшечці. Тут нема дозатора, потрібно просто наливати на руку. Олійка досить густа, тому в мене з цим не виникало проблем щоб перелити пів банки чи ще щось подібного плану. Наливаєш так, скільки і плануєш.
Запах тут дуже класний. Він мені дуже сподобався і я ним вражена. Тут без перебільшення. Він тримається на волоссі ще на наступний день. Спочатку, як відкрила пляшечку, мені запах чимось нагадав шампунь Кря -кря. Потім він перетворився на якийсь солодкий десерт...чи щось такого плану. А під кінець дня мені взагалі нагадав якісь дорогі парфуми.
В складі є силікони, ну а куди без них в такому випадку? Мене вони не бентежать, бо на моєму волоссі працюють значно краще, ніж органіка. І склад тут максимально короткий і простий, нема нічого лишнього.
Ефект мені дуже сподобався. Волосся стало дуже гладеньке і блискуче. Такої гладкості мені не давала жодна олійка. Волосся розсипається і нема пухнастості.
Однознано, таку олійку варто спробувати. Вистачить її на дуже довго.
Купляла її тут, по знижці...але "полювала" за нею тиждень, бо не встигала купити. Тепер я розумію, чому на неї такий ажіотаж.
Коментарі (0)