alena.rosee

На що здатен крем за 700 євро? | La Mer The Rejuvenating

Всім привіт! 💕

Пару тижнів тому мені приїхав на тестування крем від відомого лакшері бренду La Mer , авжеж це мініатюра , бо цінник 100 мл банки 700 євро , є ще обʼєми 50 та 30 мл .

Поки що найдорожче з догляду що в мене було / я тестувала це золота лінійка Есті Лаудер , Чорна лінійка Сенсей ну і були міні кремчики Сіслі, але цей крем переплюнув по ціннику навіть їх.

Пишу це для того , щоб розуміли , чи вдалось такому крему мене здивувати ? 😁

🌿Пакування: моя мініатюра повторює поанорозмір, це якісний темно- зелений пластик з мікро шиммером

🌿Консистенція: дуже цікава. Зазвичай люкс антиейдж засоби мають густу, бальзамну текстуру, трошки глоу ефект, але цей крем інший. Він густий , бальзамний , але не глянцевий , наче сатиновий , і при вбирання в шкіру не залишає взагалі ні жирності , ні блиску. Але про це пізніше )

🌿Запах: крем має цікавий аромат , його складно розкласти на ноти , але це косметичний запах з додаванням різних ароматних трав. На обличчі цей аромат не відчувається .

🌿Активні інгредієнти:

та що обіцяє виробник ✨

La Mer The Rejuvenating Night Crème — нічний антивіковий крем для обличчя.

Вже в першу ніч використання він починає зменшувати всі видимі ознаки старіння.

Формула містить унікальний омолоджувальний інгредієнт La Mer — Miracle Broth™, створений на основі гігантських морських водоростей, а також MRA-3™ — альтернативу ретинолу, який стимулює оновлення клітин.

Крем підходить для будь-якого типу шкіри.

✨ Ефект:

Я люблю антивікові креми як нічні , вони зазвичай мають класний багатий склад , гарні текстури та ефективність , вважаю що перше за все треба дивитись не шкалу по віку , коли на кремах пишуть 45+ або 50+, а склад та консистенцію ✨

Так , мене ще не 45, але і не 20, тому на мою думку гарно підібраний догляд дає круті результати 🤩

Крем Ля Мер дійсно цікавий , і не тільки цінником , він має нереально приємну бархатист текстуру , і скільки б ви не наносили його , він немов поглинається шкірою при цьому вона залишається немов сатиновою.

💫

Взагалі витрачається крем швиденько якщо його наносити багато , я зменшила дозування заради цікавості , але ефект на ранок не пропав. Тому крем можна реально дозувати )

Після першого користування , як нічними доглядом , на ранок дуже свіже обличчя , навіть якщо ви пів ночі не спали , наповнене тонусом , зволожене, без краплі жирності. Шкіра пружна.

При щоденному користуванні , хоча я ним користуюсь десь через день , шкіра виглядає чудово 🤩 Реально як після фотошопу, вона свіжа така , відпочивша , еластична .

Крем не забиває пори та діє як делікатний ретинол.

✨Щось схоже є у Біотерм , ретиноловий (саме на рослинному) нічний крем, та ефект класний також , але тут краще .

Без сумніву , я кремом задоволена , а ось цінником Ні 😁

але тестування такого засобу пройшло дійсно ідеально , тому запишу його собі в Віш лист ⭐️

27 грудня, 2024
alena.rosee
27 грудня, 2024