Ya Yana

Burberry Goddess Intense

Burberry Goddess Intense

Коли аромат Goddess зʼявився в полі мого зору, я зрозуміла, що точно маю його затестити. Чого тільки варта реклама з Еммою Макі! Обожнюю її після серіалу Sex Education та появи у фільмі Барбі.

Багато чула про те, що це нове прочитання ванілі. Знаю, що є люди, які прям обожнюють цю категорію парфумів. Я до них не відношуся, проте, цікавість взяла гору.

Мій пробничок — це версія Intense. Ноти тут такі:

Початкова нота:
 Лаванда

Нота серця: Абсолю ванілі, Ваніль

Кінцева нота: Пачулі

Лаванда дійсно виходить на самому початку, і на моїй шкірі зникає дуже швидко. Ваніль тут явна фаворитка, але вона звучить не надто солодко, скоріше обʼємно та всеосяжно. Пачулі підкреслюють такі травʼяні мотиви на фоні, які задала лаванда на початку.

Загалом, нотки гарно збалансовані між собою. Не дивлячись на те, що їх не багато, композиція не звучить плоско чи однобоко. Її оцінять точно не лише любителі ванілі.

Аромат однозначно зимовий, гадаю, що в теплу пору він стане задушливим. А от контрастуючи з зимовими морозами, парфуми зможуть підкреслити своє тепле звучання.

Якщо змальовувати його образами, то це жінка у довгій шовковій сукні, що пішла з голосної вечірки, аби умоститися біля власного каміна і дочитати вже ту книгу, що ніяк не виходила з голови. Саме звучання передає внутрішню силу володарки, але ванільні ноти передають свою теплоту та додають певного затишку.

Для мене Goddess — це про впевненість.
Але не ту, що вибивається іскрами з-під підборів і кричить про себе в кожному русі. А таку, абсолютну, що виражається в спокійному погляді, плавних рухах, і повній впевненості, що все буде так, як захочеш ти.

Окрім того, що ця історія гарна: від звучання до флакона. Так вона ще й дуже стійка. Як на одязі, так і на шкірі, вона тримається точно довше ніж день. На моєму шарфі парфуми звучали і після прання.

В мій парфумерний гардероб цей аромат важко вписати, бо все ж мені він заважкий і я чую його постійно. Бувають часи, коли для мене це не проблема. Але чомусь, цієї зими з важкими парфумами я не подружилася.

27 грудня, 2024
Ya Yana
27 грудня, 2024