ksnklb

Крем з нейтральним фінішем

Цей крем я не раз бачила у клубі і зрозуміла, що він саме те, що мені треба! Крем базовий, і має хороші зволожуючі властивості.
Консистенція засобу власне кремова, біла, з легким жовтим відтінком, вона наче легка та при цьому поживна. Оскільки у мене комбі шкіра, то не усі креми одразу поглинаються, цей так само, тобто якщо його наносити забагато, він може залишати білі лінії та поглинатись довше, та якщо зрозуміти потрібну кількість засобу для своєї шкіри, з цим проблем не буде – моїй шкірі потрібно мінімум.
Крем без запаху.
Зволожуючі властивості у нього хороші, попри зимовий холод на вулиці та обігрів у приміщенні, моя шкіра не стає сухою. Крем допомагає навіть у таких умовах залишатись шкірі у гарному стані. Фініш залишає нейтральний, наче нічого на шкіру і не наносила, трохи маскує пору.
Крем добре лягає по сироватці чи тоніку, та також зверху нормально лягає спф, не скочується.
Чи забиває він пори? Я помітила, що якщо постійно користуватись цим кремом та не використовувати пілінги/ензимні пудри, тобто додаткове очищення 1-2 рази в тиждень, то натяк на забруднені пори буде, тому взагалі рекомендую з будь-яким кремом ввести у рутину додаткове очищення, шкіра за це подякує)
Склад мінімалістичний: вода, сквален, цетеарил оліват, сорбітан оліват, спирт цетеариловий, торф, магнія алюмосилікат, камідь ксантанова, фітат натрію, метилпропандіол, каприлілгліколь, бензойна кислота.
Крем поміщений у тюбик, об'єм 40мл. Туба виглядає гарно, приємно, вона металева, поки не деформувалась та не утворились тріщини, досить добре згинається. Носик також металевий, він зручно дозує крем, та я помітила, що з часом метал залишає сліди на ковпачку.
Також хочу зауважити, що термін придатності крему після відкриття 3 місяці, з такий період, звісно реально використати 40мл крему, та я все ж вирішила вказати це.

28 грудня, 2024
ksnklb
28 грудня, 2024