Сироватка Absolut Repair Molecular
Професійне відновлення волосся з L'Oreal
Професійна сироватка L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Serum - наступний етап у догляді лінійки, яка призначена для відновлення структури пошкодженого волосся. Змивна сироватка в комплексі з шампунем та маскою лінійки ущільнює моє тонке й низькопористе волосся, надає еластичності та гладкості, також, помітно накопичувальний ефект, що є приємним бонусом на шляху до довгого волосся.
Далі, у відгуку, детальніше про мої враження від сироватки та ефект від використання засобів лінійки Absolut Repair Molecular 🤍
Формат паковання - тестер (зразок) представлено у флаконі об'ємом 75мл. Повнорозмірна версія 250мл. Флакон має зручну кришку фліп-топ, пляшка з жорсткого пластику, але засіб рідкий, то проблем з необхідною кількістю для нанесення, не виникає.
Консистенція - рідка, трішки гелева та масляниста при розтиранні пальцями. З кількістю, яка потрібна на моє волосся було важко розібратися, зважаючи, що немає помпи-дозатора (виробник радить 2-3 натиски помпи). Та вже з другим використанням усієї лінійки, попереднім розчесуванням волосся +/- я підібрала вдалу кількість сироватки.
Зауважу, що треба знати текстуру свого волосся, краще трішки нанести, ніж перенасичити та звинувачувати засіб у брудному волоссі без блиску.
Аромат - насичений, парфумований, мені нагадує цитруси, чоловічий одеколон. При використанні усіх засобів лінійки, аромат тримається усі дні, до наступного миття голови.
На фото комплексний результат від лінійки Absolut Repair Molecular
Я використовувала сироватку лише разом з іншими засобами лінійки, не експериментувала, так як суб'єктивно вважаю, що з професійним доглядом краще слідувати рекомендаціям виробника.
Мої враження, як власниці тонкого, низькопористого та нефарбованого волосся:
💆🏼♀️ З першим використанням я не зрозуміла, що це за додатковий догляд 😅, волосся швидко поглинало сироватку, було важким та сплутаним, маска теж особливо не врятувала. На наступне миття я ретельніше слідувала інструкціям і вже на цьому етапі побачила ідеальну гладкість та зволоженість. Я масажувала злегка волосся, тобто, втирала сироватку, особливу увагу приділяючи кінцям.
Після того, як волосся повністю висихає (я не користуюся феном), воно помітно гладеньке, щільне, еластичне, я не бачу заломів взагалі, особливо, на кінцях.
Моє тонке волосся стає більш товстішим і чомусь темнішим, очевидно, за рахунок складників лінійки Absolut Repair Molecular, воно суттєво відрізняється від того, як виглядає при використанні інших масок чи бальзамів, навіть із силіконами.
Зауважу також, що усі подібні засоби з професійного сегменту, сироватки, пре-шампуні, дають мені такий ефект.
Засоби з професійної лінійки L'Oreal Absolut Repair Molecular я тестувала більше 2-ох тижнів, надалі, планую використовувати їх 1 раз на тиждень, в комплексі, чергуючи з іншим доглядом для волосся 🤍
Коментарі (0)