Anna_feerie

Стійкий тональний для урочистих подій

Люблю цей тональний за його легку рідку текстуру, гарне покриття та невагоме відчуття на шкірі. Він дає глоу-фініш, тому якщо ви надаєте перевагу матовим тонам, то майте це на увазі. Я ж люблю все сяюче-корейське, тож мені якраз такий ефект подобається). Перекриття середнє, почервоніння перекриває добре, а для маскування постакне я додатково використовую консилер. В мене відтінок 1N0 - це найсвітліший в лінійці, дійсно світлий нейтральний беж. Також мала 1N2 - і ось він виявився ну дуже темним, доводилось змішувати його з аджастером, щоб колір адаптувався під мою шкіру.

Нюанс цього тону - він вимагає гарної підготовки шкіри (ексфоліації та зволоження), бо інакше буде підкреслювати сухість, про яку ви і не здогадувались. В якості бази мені подобається використовувати поживні пептидні креми, на них продукт лягає чудово, не створюючи зайвих проблем з розтушовкою. Тушую частіше за все пальцями, хоч так само добре працює і спонж - тут вже як вам зручніше).

Стійкість дуже хороша, на мені тримається весь день та не відбивається на телефоні/одязі. Люблю Футуріст не перший рік, для мене він як золота середина між бронебійним Double Wear та напівпрозорими тінтами, а тут і покриття хороше, і немає ефекту шпатлівки)).

28 грудня, 2024
Anna_feerie
28 грудня, 2024