Хаiт Маргарита

Макіяж в стилі Барбі

Макіяж в стилі Барбі

Тренд "барбікор" з'явився приблизно у двохтисячних, коли світом правив гламур, а юні дівчата всіляко намагалися бути схожими на улюблену ляльку Барбі. Цьому також сприяла кіно- та поп культура того часу. Варто пригадати Періс Хілтон і Брітні Спірз, Різ Уізерспун з «Блондинки в законі», або пісню «Barbie Girl» — все це культивувало образ Барбі.

Фільм «Барбі» з Марго Роббі, реліз якого ми чекаємо у липні 2023 року, знову підігріває інтерес до цього модного тренду. І хоча "барбікор" був активним трендом ще у 2022-му році, зараз, завдяки цьому фільму, настав його справжній зірковий час.

Сьогодні розберемо макіяж Марго Роббі: особливості його виконання, а також як і чим його можна зробити.

Поїхали!

📌Шкіра

Шкіра Барбі - ідеальна, порцелянова, з ефектом сяйва зсередини. Тому ніяких щільних наглухо матових тональних! ❌

Якщо ваша шкіра має жирний тип і ви, зазвичай, використовуєте стійкі матові тональні, в цьому випадку нанесіть під ваш тональний сяючу базу, або додайте краплю сяючої бази у ваш тон.(приклади баз прикриплю) Закріпіть ваш тональний тонкою розсипчастою пудрою зі світловідбиваючими частинками.

Якщо шкіра суха, використовуйте зволожуючі тональні з ефектом сяйва без додавання пудри.(приклади прикріплю нижче)

Обличчя Барбі не припускає наявність темних або синіх кіл під очима! Тому використання консилеру обов'язкове!😍

Для приборкання активних синців під очима використовуйте консилер з рожево-персиковим підтоном☝️☝️☝️

📌 Контурування

Якщо уважно роздивитися макіяж Марго, можна побачити, що один з головних його акцентів - це рум'яна рожевого відтінку!💗💕💗

Рум'яна наносимо щедро: на яблучка щічок, трохи підтягуючи їх до скронь, також на спинку носика, а залишки того, що залишилось на пензлі розподіляємо на бокових частинках лоба та на підборідді.

Використовуємо сухі рум'яна з сяйвом, або кремові, або взагалі комбо: кремові+сухі. 🥰☺️🥰

Ще на обличчі Марго я бачу дуже делікатну м'яку корекцію обличчя бронзером по всій його періферіі. Ніяких чіткіх ліній❌, беремо широкий пензель та легко розподіляємо бронзер по боковим частинам (коли треба і верхній частині) лоба, по всім боковим частинам обличчя, трошечки додаємо на носик та підборіддя.

Також для додаткового сяйва додаємо кремового хайлайтеру: пальчиками, вбиваючими рухами - на вилиці, у куточки очей, на носик, над верхньою губою та трошки на підборіддя.🤩

📌 Очі

Макіяж очей Марго легко повторити, якщо діяти за інструкцією!👉👉👉

Беремо сатинові, або шимерні тіні (сухі або кремові) кольору шкіри або іншого нейтрального кольору, наносимо на все верхнє повіко - вони дадуть ефект природного сяйва.

Далі пророблюємо складку верхнього повіка бронзером та вмішуємо туди рум'яна, ще додаємо рум'ян на зовнішній кутик рухомого повіка.

Обов'язково промальовуємо міжвійовий простір верхнього повіка стійким чорним олівцем, щоб візуально зробити вії більш густішими. Як це зробити я писала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/5913/

Під нижніми віями проходимось холодним світло-коричневим відтінком та робимо легку розтушовку - виходить ніби тінь від вій. Цей прийом у совокупності з промальованою нижньою слизовою світлим бежевим олівцем робить очі величезними та розпахнутими!

Макіяж очей у Марго не яскравий та основний акцент в ньому - це вії! Пухнасті, довгі вії як у справжньої ляльки. Профарбовуємо їх чорною тушшю - і верхні і нижні вії обов'язково!

Що стосується брів - на них немає акценту, вони м'якого світло-коричневого(таупового) кольору, з м'яким напівпрозорим початком, але достатньо виразні по тілу та на хвостику. Тому використовуємо олівець, заповнюючи ним прогалини у бровах, та додаємо гель з легким відтінком для більш виразної тектсури брів.

📌 Губи

Безперечно, простий і завжди актуальний спосіб додати більше барбікору у своє життя – нафарбувати губи рожевою помадою.👄👄👄

На губах у Марго ми бачимо дуже гарний рожевий - холодний, в міру яскравий, в міру нюдовий відтінок помади з вологим фінішем.😍

Ще треба відмітити, що відтінок на губах співпадає з відтінком рум'ян, тому можна допустити, що або на щічках в якості рум'ян нанесена помада, або використовували рідкий multi-use продукт , який можна використовувати на губах, очах та щічках. Це робить макіяж дуже гармонійним, об'єднаним одним кольором.

Не рекомендую використовувати олівець для профарбовування чіткого контуру - він там не потрібен! Але якщо вирішите використати олівець для більшої стійкості - то ватною паличкою або просто пальчиком розтушуйте чітку лінію контуру для більш натурального ефекту губ.😘

А для любительок матових помад - раджу додати каплю блиску на губи!

Ось такий розбір мейкапу вийшов. Якщо вам сподобалось - маякніть вподобайкою,або у коментарях! Буду знати, що вам це цікаво та корисно.❤️

Та пишіть в коментарях макіяж якого персонажа ви хочете, щоб я розібрала? 😉