Skin1004
Ваша шкіра точно заслуговує на такий крем
Цей крем в мене ще від жовтня і я вже навіть забула, що досі не зробила на нього огляд. Бо сам крем просто чарівний і точно вартий уваги.
Я чула багато відгуків про цей бренд. Комусь підходило, комусь ні. В мене була пінка...і вона мені швидше не підійшла, ніж підійшла. Все треба пробувати, і тут ще раз переконалася, що все індивідуально.
А от цю коричневу серію всі дуже хвалять.
Тепер буду хвалити і я.
В наборі до крему ще йшла лопатка. Нею дуже класно робити масаж, бо вона досить міцна. Але я тільки раз спробувала і поклала в шухляду...щоб ніколи не робити😂.
В кремі дуже багато корисних речовин. Тут центела азіатська стоїть на першому місці...а не вода. H2O я в складі взагалі не знайшла.
Ще в складі гіалуронова кислота, бамбукова олія, кераміди, нікотинамід, сквалан, щитолисник азійський - це і є та центела, аденозин , ферментовані
компоненти. Крем підходить як на денний догляд, так і на нічний.
Крем дуже класно живить шкіру, наповнює її і утримує вологу. З ним шкіра стає дуже пружною і сяючою.
Сама текстура дуже тягуча... зразу нагадала крем під очі Medi peel. На літо він буде важким. А от на холодний період- те, що треба. Я його використовувала і на ніч, а зараз на день. Макіяж лягає ідеально, крем безпроблемний.
Він досить економний і вистачить на довго. Мені обійшовся він ~700 грн на акціях.
І з впевненістю можу сказати, що він точно вартий своєї ціни.
Коментарі (0)