Hrystja__

Косметика, з якою розпрощалась в грудні

Косметика, з якою розпрощалась в грудні
  1. Пінка Mermade. Це звичайна базова пінка для очищення обличчя. Вона гарно очищає, але якихось супер вав ефекту не буде. На ранок вона мені була за жорстка, користувалася ввечері. Мені дуже подобався її запах. Загалом, враження позитивні. Але, все- таки, вона ідеально підійде категорії 20+.
  2. Ензимна пудра Isntree. Я її брала по акції, то може бути. Повної ціни вона точно не варта для мене. Особливої різниці між нею і значно бюджетнішою ензимкою я не помітила жодної. Тому і надалі шукаю щось " максимально моє". На черзі мабуть буде by Wishtrend.
  3. Ліфтингова сироватка Teaology. Це, реально, супер продукт. Єдиний мінус- її тепер чомусь ніде нема в наявності. З нею шкіра стає ідеальною, склад максимально корисний, ефект вражаючий. І так, вона значно краща за відому Medi peel.
  1. Clarins lip perfector. Досить непоганий блиск для губ. Не лягає маскою, не жирний і не розтікається, гарний ніжний відтінок, на губах переливаються блискітки. Запах теж апетитний. Для такої цінової категорії- ідеальний , ще й якщо на знижках- я б повторила його знову.
  2. Purito 21. Це в мене вже напевно 4 тюбик. Тому можна й без лишніх слів. Для мене це ідеальний тональний, який дуже класно перекриває, не лягає маскою, не дирнить шкіпу, має СПФ і достойний склад. З ним я впевнена за свій макіяж.

Бронзер theBalm. Його ще трошки є, але вже нічого путнього не виходить. Він в мене вже дуже давно в його вистачило на 1,5 року щоденного використанння. Мені він подобається тим, що має більш холодніший підтон і не рижий. Памʼятаю, купляла його за 270 грн. Це мій перший такий ідеальний бронзер з бюджетного сегменту.

І я б купила його знову, але за весь той час він мені трохи набрид...хочу спробувати щось нове. Але не знаю, який саме.

Якщо хтось знає класний бюджетний бронзер- поділіться 🙏.

А цей рекомендую, він справді класний.

Я вже казала, і не один раз, що не переношу тканинні маски, бо не розумію їх.

Але ця маска змінила мою думку. Недавно прибирала в шухляді і знайшла її. Купляла ще минулого року...і вона так чекала свого часу...аж я про неї забула. Недавно її спробувала...і я просто в захваті.

Шкіра з нею стає дуже гладенькою в підтягнутою. Це ранкова маска, на ній так зазначено. Вона приведе в порядок лице за лічені хвилини.

На упаковці пише 1 маска...але в мене чомусь було 2 🙄. Чи то так одна розділилась...але їх точно було 2 частини...тож я робила її 2 рази. І дуже задоволена результатом. Тепер чекаю знижок, щоб її купити...бо ціна в неї трошки відчутна.

29 грудня, 2024
Hrystja__
29 грудня, 2024