Догляд з боксу 3x3
2 частина
У попередній частині я оглядала парфуми з боксу, який отримала у подарунок від MUC ❤️ посилання тут:
https://club.makeup.com.ua/post/61120/
Оскільки я зрозуміла, що повний допис про дані засоби буде об'ємним, то вирішила розділити на 2 дописи)
Тому сьогодні розповідаю про догляд для волосся та шкіри обличчя 😉
SVR [B3] Essence Hydra
Я люблю різні засоби, що дають додаткове зволоження) зазвичай для мене це тоніки та тонери, цього разу я додала у догляд емульсію) взагалі вона відчувається як тонер.
Консистенція густа, така об'ємна, майже гелева, завдяки чому розхід виходить економний. Навіть кілька крапель вистачає, щоб нанести засіб на усе обличчя. Емульсія прозора, має легкий косметичний запах, він не залишається на обличчі.
З цікавого, у складі є гліцерин, дигліцерин, ізопентилдіол, ніацинамід, гіалуронат натрію, лимонна кислота. Знаю, що ніацинамід не рекомендують наносити на вологу шкіру, та у знову ж таки, у складі є гіалуронат натрію, це сіль гіалуронової кислоти, що має здатність утримувати велику кількість води і завдяки цьому забезпечувати зволоження шкіри. І саме різні форми гіалуронової кислоти рекомендують наносити на вологу шкіру, і у даному випадку я наношу цю емульсію після нанесення термальної води. У результаті, моя шкіра добре зволожена, має рівний тон та ніжна на дотик.
Емульсія наноситься зручно, як я вже писала, на моє обличчя вистачає кілька крапель, вона вбирається не одразу, може залишати вологий фініш, він липкуватий, та легко перекривається кремом чи сироваткою.
Мені сподобався цей засіб, ефект досить хороший, видимий, а мініатюри має вистачити на довго.
Так, у мене формат міні, це 30мл. Сподобалось, що мініатюра відтворює дизайн повнорозміра і є обмежувач, це дуже зручно.
Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up Mask
До тканинних масок я ставлюсь нормально, вони хороші помічники, коли потрібно швидко зволожити шкіру, у таких випадках вони мене не раз рятували. Дану маску я бачила вперше, та мені сподобалось)
Пакет у маски звичайний, середнього розміру, об'єм 25г.
Перед використанням я поставила маску у холодильник, щоб отримати максимальний ефект від неї.
Всередині я знайшла доволі міцне лекало, добре просякнуте сироваткою. Лекало на дотик приємне, не хрустить (є такі, що наче хрустять і мені ці звуки неприємні 🙃). А от розмір, ну не надто зручний, та можна сказати, що стандартний для таких масок 🤷🏻♀️ мені часто траплялись такі, де лекало широке і його не вистачає на ціле чоло, а зате внизу забагато, ну тут вже все індивідуально) все ж, можна легенько усе підкоректувати вже під-час накладання. Лекало щільно прилягає до шкіри і вже з перших хвилин відчувається зволоження.
Запах мені нагадував виноградний сік, досить приємний.
Тримала я маску 20 хвилин, за цей час не було неприємних відчуттів.
Після, шкіра буде аж відновлена, дуже зволожена, сяюча, освітлена. От вона робить те, за що ми любимо тканинні маски🥰 а оскільки, перед використанням вона трішки постояла у холодильнику, то і ранкові набряки маска зняла.
Після зняття маски, звісно, шкіра волога від сироватки, липкувата. Зазвичай після цього я ще масажними рухами розприділяю сироватку додатково по обличчю, якщо волога ще залишається, то знімаю спонжем залишки.
З цікавого, у складі є зволожуючі компоненти, пантенол, ніацинамід, аскорбінова кислота, екстракт обліпихи, вітамін Е,COENZYME Q10, алантоїн, екстракт інжиру, оливкова олія.
Dikson Super Argan Shampoo
І шампунь мене потішив, загалом від виправдав мої очікування щодо нього) так, він найкраще працює з корінням волосся, вприцнипі що і має робити) він чудово очищає шкіру голови, при цьому не викликає сухості чи подразнення, волосся має об'єм і таке "живе" на дотик, при цьому міцне. Так, для кінців хочеться щось додатково нанести, якусь маску чи бальзам, щоб вони були більш дисципліновані, та можливо влітку це не буде так відчутно (справа у тому, що зараз період зміни температур, холоду та обігрівачів, через що волосся може літати та магнітитись), на фото волосся помите в соло цим шампунем та висушене з термозахистом. Так, якщо волосся до наступного миття при корінні виглядало досить добре, був об'єм і на дотик воно було таке міцне, гарне, то на кінці я все ж наносила і спрей, і крем, та це нормально, так і треба 🤷🏻♀️. Ну і так, по довжині воно виглядає добре, є блиск.
Консистенція шампуню середня, рідкувата, та нормальна як для даного типу засобу. Шампунь прозорий, з легким перламутровим відтінком, натяком. Запах приємний, відчувається арганова олія, при цьому косметичний. Засіб піниться добре, пінка утворюється дрібна та пухка. Оскільки я промиваю голову двічі, то при першому разі піни менше, при другому багато, як завжди.
Так, цей шампунь досить базовий, та мені хочеться сказати що він трішки краще, ніж база, адже він справді класно впливає корені волосся, і якщо волосся випадає більше, ніж завжди, чи потребує більше зволоження, то Dikson Super Argan Shampoo справді гарний вибір.
З цікавого, у складі є сульфати, гідролізат рисових протеїнів, олія аргани, олія макадамії, амінокислоти, лимонна кислота.
У мене мініатюра шампуню, об'єм 100мл, дизайн повторює вигляд повнорозміру. Кришечка фліп-топ, доволі щільна.
Коментарі (0)