Гала 💟 Ольга

Майже порожні банки

Майже порожні банки

Взагалі формат пустих банок не мій (особливо, коли його називають - огляд сміття😑). Тримати інтригу, щоб до останньої краплинки використати не бачу сенсу, бо на середині і так ясно, що в коробці😉

👍Тонік-стимулятор при втраті волосся з екстрактом розмарину Weleda

Дуже рада, що вдалось його виграти і спробувати.🎉 Мені зручно його наносити без додаткових піпеток, він не жирнить шкіру, не щипить, але є відчуття алкоголю в повітрі. Ось цей алкоголь мене трохи бентежить якщо використати декілька баночок підряд. Взагалі люблю Weleda, для мене це класика, але не можу повторювати через спирт, не ризикую зі своєю чутливістю.

Стосовно регулювання втрати волосся - бачу ефект, при митті дійсно менший сніп вигятую зі зливу, але це не тільки Weleda старається, а щє я роблю через миття олійну маску з массажем шкіри голови, який триває 5 хв. Тож в комплексному підході - це гарний продукт.

🤷‍♀️Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster

При всій повазі до люксу, але для мене за слабка. От коли твоє лице кидає то в сухість, то в висипи, я просто не знаю коли нею користуватись.🤷‍♀️ Не сильно зволожить, хочеться чогось жирнішого, на висипи ніяк не впливає, не загоює, не попереджує, щє і уф фільтри які зараз взагалі ні до чого. Тож мій висновок не доречний, вона на літо, не на холодну пору року. Але є плюс, після відкриття 15 місяців строк придатності, тож я її відкладаю до тепла на третині баночки.

🙄Моделювальний крем для обличчя Lancaster

Тут не відкладеш до літа, бо строк придатності після відкриття 6 місяців. Маючи фільтри, які я поки не полюбила всім серцем, рука не тягнеться до крему. Його як і сироватку я не можу додати в графік психованості шкіри, тож тепер це мій крем для зони навколо очей де є залом. 😑

З заломом цікаво вийшло, бо я його не бачила, допоки не попався мені цей крем. Я думала, що мені ті зморшки ще не світять, але потім знайшла і не одну. Який був мій подив, переглядаючі свої фото, що залом на лівому оці за мною вже рік, просто я не звертала на нього уваги. Тож зранку наношу кремчик на зону навколо очей. Це мікро використання треба встигнути завершити до 6 місяців. По троху бачу зміни, але по трохи.

😍Гіалуронова сироватка для обличчя Hillary

Це однозначно любов та універсальна штука. Я її не тільки на обличчя використовую, а ще і на все тіло, навіть на руки чоловіку. Швидко поглинається, не липка, алойна текстура - просто супер! Зволожує, так як я люблю. Абсолютно мій продукт. Після пілінгів, сухості, коли треба зволожити, але не хочеться олій. Любов-любов-любов!💕 В поєднанні з кремом для комбі шкіри від Ameli взагалі 🔥шкіра каже дякую, ти про мене дбаєш 🫶

30 грудня, 2024
Гала 💟 Ольга
30 грудня, 2024