Sofiia_Ts

Останні пусті баночки року

Останні пусті баночки року

Всім привіт! Грудень вийшов не надто великий на цю рубрику, але цікавинки є ✨ На більшість взагалі не писала оглядів, бо більшість пробники, тому тут будуть трохи детальніші огляди.

1. Гель для душу Dicora Milk & Melon - брати 750 мл було моєю помилкою 😂 Це класний бюджетний гель для душу з приємним солодким ароматом чистоти, і він доволі економний. Десь останні 300 мл я вже залила в мило для рук, бо просто уже набрид.

2. Гель для інтимної гігієни Joko Blend - надзвичайно ніжний та м'якенький, без віддушки, гарно очищає без сухості. Взяла би ще 👌 Робила огляд на нього: https://club.makeup.com.ua/post/51086

3. Маска для волосся Rated Green - одна з улюблених масочок від бренду, кремова густа консистенція з ароматом стиглого банану 😋 Такого пакетику вистачає мені на 6 разів десь, і ефект розгладження м'якенького волосся одразу після використання. Робила огляд ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/44128/

1. Локальний засіб від запалень ReCare - класна болтушка, яка рятувала мене від глибоких запалень і швидко знімала набряк та почервоніння. Але швидко засох в баночці. Робила огляд тут: https://club.makeup.com.ua/post/52469/

2. Крем Real Barrier - дуууже поживний крем для обличчя, який йде для відновлення бар'єру. Він чудово підійде для вечірньої рутини для закриття кислот чи просто для шкіри, схильної до сухості.

3. Крем Fraijour - цей на відміну від попереднього, має легку гелево-кремову консистенцію, яка швидко поглинається. Має заспокійливий ефект, тому навіть спробувала повноформат. Підійде для нормальної, комбі чи жирної шкіри.

4. Гігієнічна помада Nivea - база, яка завжди валяється в одній з сумочок, швидко наноситься, приємна на губах з легким ванільним ароматом.

5. Пробник крему Round Lab - дуже була здивована консистенцією, бо вважала що в бренду дуже легка гелева текстура, але я би прирівняла до Real Barrier - такий плотненький поживний крем на зиму, або для сухої шкіри. Добре, що обрала пробник, бо використала за два рази, і то тільки вечером.

Тут я ще не зробила остаточну ревізію, бо трохи пожаліла деякі засоби викинути 😂

1. Зволожуюча база під макіяж NYX - ну на 3/10. Легкий гелевий водянистий, абсолютно не залишає липкий фініш, моя шкіра буквально з'їдала одразу. Можливо більше для жирної шкіри, але я його ітак отримала в подарунок, тому не так жалко викинути.

2. Мультитаскер Unico Icon - прийшов уже час з ним попрощатись, а після відвідування курсу самомакіяжу то точно. Сам засіб непоганий, але на моїй шкірі швидко зникає, і хоча наче є практичність мультитаскеру, але його сильна пігментація вимагає часу на розтушування. А візажистка була категорична у плані кольору, бо як виявилось мені не йдуть пильні трояндові кольори 😱 Мій шок в шоці, бо моя шкіра досить бліда і сіра, а я цим кольором себе ще більше робила старшою і втомленішою. Виявилось мені треба яскраві кольори, до яких я не готова 😂

3. Консилер Catrice Camouflage - на 5/10. П'ять років назад його дуже любила, але тоді в мене було менше зморшок. Зараз в нього є властивість підсушувати зону під очима та западати в зморшки, тому зараз шукаю більш легші зволожуючі текстури. В цього консилера мені подобається кольорова гама, бо є під різний синячок, але більше рекомендую для шкіри без заломів.

4. Олівець для брів NYX - використовувала вкрай рідко, бо ітак брови темні, але він якісний, має правильний сіро-коричневий колір та щіточку з іншої сторони. Трошки погана кришечка, з часом постійно злітає. Але якість - супер.

5. Олівець для губ Nyx Nude Beige - теж рішила з ним попрощатись, бо остання його формула дуже суха, і губи наче більше царапає, аніж малює. Хоча колір справді гарний.

6. Олівець для губ Lorina Natural - уже викидаю цей огризок 😅 Приємний дерев'яний олівець, який гарно підкреслює власний колір губ через свій більш насичений червоно-рожевий пігмент, але в міру. Але в мене він уже такий нещасний, що вже пора)

Цей місяць мав бути продуктивніший в плані декоративки, але я все таки рішила деякі засоби хоч би добити до терміну придатності.

Ух, це мабуть найстабільніша рубрика за РІК - з лютого стабільно кожен місяць. За цей рік було 145! пустих баночок.

Найпродуктивніший місяць - Вересень, аж 23 засоби.

Категорія, яка найбільше появлялась - це обличчя, 52 з 145 займали вони, але це більшість через те, що було багато пробників.

Найчастіше в мене закінчувалися креми для обличчя.

Серед виробників - звичайно Південна Корея.

Але от бренд, який найчастіше повторювався - Joko Blend 🙌

Дякую за роботу, мій любий Джипіті 😂 Замахала я його конкретно.

Зробили якісь висновки за цей рік по баночках?

30 грудня, 2024
Sofiia_Ts
30 грудня, 2024