Завжди гарний варіант н а подарунок
Подарунковий набір для чоловіків від Barbers
У бренда чимала кількість подарункових наборів для чоловіків, одним з них є "Caffeine & Lemongrass", який буде актуальним практично для будь-якого чоловіка (і на будь-яке свято). А також хочу зауважити, що можна ще придбати додаткові позиції до набору з їх асортименту (наприклад я додатково придбала ще ось такий гребінець https://club.makeup.com.ua/post/61256/ )
Що входить у набір?
1. Шампунь для миття голови
2. Бальзам для бороди та легким ефектом стайлінгу
3. Шкарпетки (до речі дуже якісні, брали в іншому наборі, там класичні чорні)
4. Бавовняний мішечок-органайзер (якість також шикарна👌🏻)
🫧 Шампунь для миття голови
Дуже зручна у використанні пляшечка з дозатором, яка має блокування від випадкового натиску.
Даний шампунь чудово підходить для щоденного миття голови, так як містить м'які очищуючі компоненти, гідролізат протеїну та пантенолу які зволожують шкіру та пом'якшують волосся; екстракт листя шавлії - тонізує та заспокоює шкіру (ідеально підходить для чутливої шкіри голови), а також зміцнює волосся біля коріння та додає йому об'єму; ефірна олія лемонграсу тонізує та балансує роботу сальних залоз;
Консистенція гелева, середньої густоти. Колір прозорий. Аромат свіжий і дуже приємний, в ньому відчувається лемонграс з дерев'яними нотами (якщо ви та ваші чоловіки люблять ненав'язливі, м'які та легкі аромати, то це воно).
Шампунь доволі добре піниться (як для засобу з м'якими ПАР), він добре промиває волосся та очищує шкіру голови. Волосся після нього м'яке і дуже приємне на дотик, не електризується.
Гарний шампунь для щоденного миття голови 👍🏻
😎 Бальзам для бороди
Даний засіб знаходиться у металевій, шайбовидній баночці. У складі містить масло ши, мигдалеву олію, какао олію, оливкову олію, вітамін Е, олію гіркого апельсину (неролі), олію пачулі, олію лимонної цедри, олію лаванди, олію троянди, кедрову та соснову олії, екстракт каенського перцю, ванілін, пальмову та касторову олії.
Як бачите, склад дуже багатий на різні корисні компоненти, які в основному направлені на живлення, заспокоєння шкіри, пом'якшення та тонізацію.
Бальзам до речі ще дуже приємно пахне, особисто мені нагадує якісь молочні карамельки з дерев'яними нотами, теплоту сандалу і м'якість мускусу.
Сам бальзам має масляно-вазелінову текстуру, легко набирає (таючи під теплотою шкіри пальців) та гарно розподіляється по бороді. Зволожує її, надає блиску, зміцнює волосинки та надає легку фіксацію.
🧦 Шкарпетки
Шкарпетки синього кольору з чорними вставками і білими надписами. Колись я вже розповідала про шкарпетки бренду (вони були в іншому наборі і повністю чорні
https://club.makeup.com.ua/post/31641/ (до речі детальніше про мішечок я також тут розповідала).
Хочу ще раз наголосити, що шкарпетки дуже якісно зроблені і окрім цього вони комфортні у носінні, добре розтягуються та дуже приємні на дотик.
Коротше, це дуже добрий подарунковий набір для будь-якого чоловіка 💙
Коментарі (0)