Як пра вильно вибрати та носити кольорову туш для вій?
Ну не витримую я вже цю сірість. Часто додавати фарби і на допомогу йдуть кольорові туші для вій!
Все типово. Бажання мати кольорову туш є, а розуміння, як її обрати — нуль. Найбільше мене бентежило те, який колір мені личитиме. Тому я була дуже рада зустріти на просторах мейкапу цей набір від Color Intense. Так одразу і всі кольори затестити можна, і образів цікавих різних придумати.
Звернемося до «законів» колористики, які я чула сто разів. Можливо, вони допоможуть:
- Якщо у тебе карі очі, спробуй синю або фіолетову туш. Вони шикарно підкреслюють теплі відтінки і додають глибини.
- Зелені очі? Тоді бери щось червонувате: бордову, мідну або навіть легкий рожевий відтінок.
- Блакитним очам підійде контрастна коричнева, золота або навіть жовта туш.
- Сірі очі? Тут можна експериментувати майже з усіма кольорами — від смарагдового до сріблястого.
У мене задачка із зірочкою, адже мої очі карі, волосся руде, а шкіра з рожевим підтоном. І здавалося б, мені мають личити ті всі синюшки біля очей, але чомусь зовсім ні. Отже, з набору я одразу відмела фіолетовий, синій-електро та блакитний. Хоча з електро ще варто погратися, колись мені було з ним непогано.
Натомість гарно виглядає на моїх очах рожевий, ця туш стала фаворитом, а також (на диво) червоний. На них і зосереджу свою увагу у подальших виборах образу.
Як носити кольорову туш, щоб це виглядало круто?
- Головне — мінімалізм. Якщо ти фарбуєш вії кольоровою тушшю, нехай вона буде головним акцентом. Не треба додавати ще й яскраві тіні чи помаду — інакше образ може виглядати перевантаженим.
- Комбінуй з класикою. Поєднуй чорну туш із кольоровою.
- Підкреслюй образ деталями. Додай аксесуар у тон: сережки, чи навіть лак для нігтів. Це виглядає гармонійно.
- Також можна нанести тіш лише на кінчики вій, а по довжині використати класичну чорну.
- А ще, можна використати туш як підводку і зробити кольорову стрілочку.
Я обрала для себе варіант комбінування. Бо мені дуже подобається, як виглядає кольорова туш саме на моїх нижніх віях. Ось такий вийшов образ, гадаю, що поекспериментую ще, і обовʼязково покажу це в лукс.
Чи потрібно наносити пра ймер чи підложку?
Гадаю, що це дуже індивідуально. У випадку з Color Intense нічого хорошого з цього не вийшло. Після нанесення білої туші, як підложки, другий шар кольору замішувався з першим і перетворювався на кашу із різнокольорових крупинок. Мені більше сподобався ефект на чисті вії.
Можливо з іншими тушами, це спрацює. Але ці і так достатньо пігментовані.
Ще про Color Intense
Кольори тут дійсно круті. З темних тільки червоний та фіолетовий, всі інші досить яскраві. Пігментація на дуже високому рівні.
А от пензлики — біда. Вони такі жорсткі і царапучі. Завдяки цьому вони наносять продукт так, щоб колір одразу був вау. Але вії при цьому не вау! Вкласти їх дуже важко, підкрутити майже нереально. Я користувалась допоміжною щіточкою для вій, чергувала їх, і так все вийшло.
Змивається продукт легко, не пігментує шкіру чи вії. Досить комфортний під час носіння, якщо не переборщити з шарами. Двох достатньо, а третім вії будуть обтяжені і можливі грудочки.
Так, перше знайомство пройшло не бездоганно, але я дуже рада, що розблокувала для себе цей продукт. Спробую інші способи, вписати їх у свої макіяжі і поділюся тут)
Коментарі (0)