ksnklb

Гелевий олівчик Lamel, 409

Вийшло сонечко і я знову готова фотографувати свотчі та писати про засоби для губ. Сьогодні я нарешті дістала 409 гелевий олівчик Lamel)
До-речі, на фото від сонячного світла, відтінок виглядає світлішим, ніж він є в житті. У житті ж відтінок більш глибокий, темний, хоча так, у залежності від освітлення, типу сонячне світло/сутінки, глибина відтінку змінюється.
Якщо казати загалом про відтінок 409 – Caramel, то він коричнево-рожевий, навіть більш сливовий. Відтінок мені подобається, він підходить мені.
При нанесенні ці олівчики дуже зручні, вони допомагають легко промалювати контур, адже справді гелеві.
Носяться ці олівчики також зручно, не скочуються та не розмиваються, майже не відчуваються на губах.
Пігментація хороша, олівчик може перекрити натуральний колір губ. Також текстура олівця не підкреслює сухість, загалом просто лягає легким шаром. Звісно, краще наносити такого роду засоби на попередньо зволожені губи.
Стійкість дуже хороша, олівчик може навіть пережити чай та перекус.
Дизайн у олівця привабливий, він має білу оболонку, на кінчику показаний приблизний відтінок, який чекати всередині, не раджу цьому довіряти.
Грифель у олівчика м'який, через що його потрібно акуратно підстругати, адже олівчики з таким грифелем можуть легко ламатись. І взагалі, краще перед цим ставити олівчик на кілька хвилин у холодильник, щоб він не був дуже м'яким.
До-речі, у коментарях дізналась, що цей відтінок олівчика вже не можна придбати і схожий є серед нових гелевих олівчиків Lamel – LAMEL Make Up Long Lasting Gel Lip Liner New, нові я ще не пробувала, не бачила та не тестила, тому 🤷🏻‍♀️ сподіваюсь, що вони будуть ще кращими).

30 грудня, 2024
ksnklb
30 грудня, 2024