alena.rosee

СВОТЧІ желе новинки Lamel Jelly water blush

Зайшла сьогодні в один магазин подивитись нові лаки для нігтів , а побачила новинки від Ламель 🤩

Цікаво було подивитись що за текстура та які відтінки 🤩

детальніше читайте далі 🫧

Взагалі новинка Ламель мені нагадала новинку Makeup Revolution та Milk , це желейні стіки , досить пружні та ароматні .

Ламель пахне соковито , як сік мультифрукт , але так як продукт на водній основі, то вже на нових тестерах був конденсат з яскравого пігменту, тому як ці продукти ведуть себеив косметичці треба дивитись.

Колір наноситься при легкому натисканні на шкіру, одразу яскравий, тому я б рекрмендувала наносити цей продукт пензликом))) бо зі стіку можна не встигнути розтушовати.

Це теплий , навіть трошки помаранчевий відтінок, підійде для дівчат з теплою зовнішністю. Ідеальний для азіатсського макіяжу .

Гуава має рожево- червоний тон , достатньо освіжаючий колір , я б сказала універсальний 🤩 схоже на бенетінт.

Не запамятала назву, бо цей колір відкрила першим і подумала що пігмент мені все пофарбує зі стіку 🤣

Це холодний , з вишнею такою , рожевий тон.

Зверху вниз : 02-01-03

Не знаю чи придбаю собі таку штучку, гадаю цей стук сподобається тим хто полюбляє моно макіяж , бо продуктом можна зробити і румяна , і губи , буквально за пару секунд , головне розтушовати )))

свотчі в магазині легко змились міцеляркою.

Пробували такий продукт?

30 грудня, 2024
alena.rosee
30 грудня, 2024