Alina🍒

#myfavoritebottle2024

#myfavoritebottle2024

Сьогодні дуже особливий день, в який народилась наша зірочка saybeautyk Каріна🥰

Люба, вітаю тебе від всього серця та бажаю всього найяскравішого та найсвітлішого в твоєму житті, бо ти сама як той сонячний промічник🤭

Обіймаю тебе і розповідаю про топ-3 своїх фаворитів 2024🤍

За 2024 рік це вже мій третій флакон, в який я просто закохалась з першого ж використання🤍

Крем для волосся з колагеном для відновлення волосся, без якого я вже не уявляю свій догляд, стане ідеальним доповненням вашої рутини)

Волосся слухняне, шовковисте та доглянуте + якщо полюбляєте подібне, бонусом отримаєте блискітки, які делікатно доповнять ваш образ✨

Нікуди без улюблених MERMADE та їх сяючої новинки 2024 року✨

Багато хто не дуже зрозумів цей продукт - це догляд чи все ж декоративка?

Для мене це чудовий дует, який підготує шкіру і є чудовою базою для макіяжу і завдяки масивним блискіткам замінить вам хайлайтер та надасть шкірі космічного сяйва🔥

Використовую її для зволоження і як базу, отримуючи гарний вологий та сяючий фініш - любоу✨

Засіб, якого вистачить аби буквально передати його наступному поколінню🤭

Рум'яна-фаворит моєї косметички 2024 у відтінку 402 - Flash🔥

Нереально пігментовані та яскраві, з гелево-кремовою текстурою, яка тане на обличчі, та сама "шайбочка", яка замінить і помаду і тіні✨

У 2025 році обіцяю розповісти детальніше про кожного фаворита, а поки діліться вашими враженнями, якщо користувались чимось з моїх улюбленців та вітайте нашу зіроньку saybeautyk, яка нас сьогодні тут зібрала, з Днем народження🤍

31 грудня, 2024
Alina🍒
31 грудня, 2024