My favorite bottle 2024
Святковий допис
Всім привіт!
По-перше, хочу всім подякувати за ваші теплі слова та побажання в день народження, мені неймовірно приємно і я вдячна кожній, хто сьогодні приділив час і написав мені добрі слова.
Вдячна своїм красуням за неймовірні подарунки, пізніше покажу всі скарби, якими мене завалили прекрасні квіточки з клубу❤️
Хочу також подякувати вам за увагу до моїх дописів протягом цього року - я тестувала багато, писала багато і до мене прийшло безліч нових підписників.
Ну а тепер я доєднаюсь до свого челенджу і покажу фаворитів)
Чесно кажучи, цього року було безліч неймовірних і класних засобів, мені сподобалось майже все, що я тестувала, за виключенням деяких позицій.
Але виділити хочу наступне:
🤍FCP Condensed Milk&Nutty Cookie - дуже реалістична і жирна згущенка, такий теплий та затишний аромат. Взагалі лінійка Gourmand Dreams не залишила мене байдужою і мені сподобалось 4/5 ароматів, причому пʼятий сподобався у якості чоловічого. 2/5 ароматів я вже офлаконила, планую ще два, ну і можливо чоловікові подарую колу-лайм, якщо він його розносить)
Мій допис про згущик - https://club.makeup.com.ua/post/56157/
🤍Адапален - цю банку я включаю сюди, бо цього року в мене стався сильний рецидив комедонального акне (знову🤦♀️) і зараз цей препарат втримує мою шкіру в +- нормальному стані, але до ідеалу далеко. Проте я все одно йому вдячна навіть за це, але для моєї шкіри препарат заслабкий і скоро я буду його змінювати.
🤍Ну і баночка, якої в мене вже немає, але яка лишилась в серденьку - це сироватка Take it easy від MERMADE .
Я просто в захваті від неї була! Вона заспокоювала, знімала запалення, зволожувала і допомагала відновити шкіру, а ще в неї приємний рослинний аромат. Це скарб💚 обовʼязково повторю в майбутньому, і вам рекомендую спробувати) єдиний мінус - це швидка витрата, але я готова їй це пробачати)
Мій допис про неї - https://club.makeup.com.ua/post/39448/
Ну і наостанок хочу побажати всім вам гарно зустріти новий рік, і щоб Змійка приносила лише хороше наступні 12 місяців: здоровʼя, любов, радість, достаток, щастя і мир ❤️
Коментарі (0)