Мʼяка ексфоліація з пробі отиками
5 День Dr.Ceuracle Advent Calendar❄️
Вітаю всіх із Новим Роком!✨ Бажаю безпеки, любові, ніжності та внутрішнього миру із собою❤️.
А тепер щодо мого адвенту, який я трошки закинула на день. Коли я відкривала наповнення коробочки 5, то знайшла ще один презент - біленьку фірмову повʼязку/резиночку на голову для гігієнічних процедур. Потрібний подарунок і приємно, що вільний простір у коробці заповнили не якимсь наповнювачем, а таким аксесуаром.
Щодо догляду - в цей день на мене чекали 7 пробників ензимної вечірньої пудри з пробіотиками Dr.Ceuracle Pro Balance Night Enzyme Wash. Колись в мене були одна чи дві ензимні пудри та я ніколи до них не поверталась, тому було доволі цікаво поекспериментувати.
Цей засіб має особливу текстуру у вигляді мікрогранул (завдяки чому немає ризику забити пори ще сильніше), деревне вугілля у складі абсорбує глибокі забруднення, а ензими в цей час стимулюють відлущення старих клітин; також комплекс з 5 пробіотиків підтримує мікрофлору та забезпечує природний захист шкіри. В результаті маємо отримати гладеньку й чисту шкіру без чорних цяток, сальних ниток і запалень.
Я користувалась ензимною пудрою через день у вечірній час - змішувала продукт в долонях з водою до утворення пінки, наносила на обличчя та змивала за хвилинку. Шкіра після вмивання дійсно на дотик більш гладенька, але сальні ниточки не зникли та пори не очистились. Розумію, що глибоке очищення шкіри без зайвої травматизаціі - процес тривалий, тому особливо і не нарікаю. Але поки що не впевнена, чи купуватиму повнорозмірну версію.
До речі, Dr.Ceuracle випускають ще й ранкову ензимну пудру… Цікаво, чи порівнював хтось їх дію та в чому різниця🤔.
Коментарі (0)