Перше розчарування року
тінт для губ з шимером Lovit
В цьому році планувала мінімізувати всі засоби, що маю ...і вже порушила дане правило . Чи було воно того варте ?
В одному з магазинів я побачила неймовірно красивий тінт для губ з шимером Lovit, він виглядав яскраво і ціна була всього 44 грн.
Звісно я не стрималась . Серед представленої палітри обрала варіант 03, який на мою думку мав найменш рожевий пігмент.
Пакування засобу пластикове . Прозора основа , крізь яку видніється красивий червоний колір тінту, та виблискує золотим шиммером. Це так святково і по новорічнму )
Текстура
Аплікатор досить маленький, набирає невелику кількість засобу, тому дію потрібно повторювати декілька раз. При цьому він мякий та приємний до губ .
Текстура досить рідка, вуста її швидко поглинають , а вона у відповідь починає стягувати , та доторкнувшись відчувається липкість .
Свотчі
Вирішила зробити свотчі на руці. Після 5ти хв очікування стираю тінт міцеляркою - і розумію, що результат на шкірі майже невидимий.
Враження та результат
Мої губи наразі в поганому стані , досить обвітренні після катання на лижах, але маємо, що маємо...
Після 5ти хв очікування також стираю тінт міцеляркою.
На вустах він все ж проявився краще, ніж на руці, але всеодно не такий інтенсивний колів, як хотілося б.
При цьому він проявився досить не рівномірно. Більше по контору , а в центрі майже немає. Також підкреслив недосконалості на губах і в обвітрених місцях має найбільш яскравий колір .
Після того, як я стерла тінт відчувається сильна сухість та стягнення...досить дискомфортно. На останньому фото залишки пігменту після їжи та кави. Він досить не стійкий.
Отже для себе знайшла багато суттєвих мінусів. З плюсів лише дуже красивий колір червоного з блискітками , що спонукав мене до покупки .
Засіб не вартий уваги, навіть не зважаючи на його досутпну ціну. Не можу рекомендувати.
Коментарі (0)