Mandarinka

Реакція проблемної шкіри на зволожувальний крем для обличчя iUNIK Beta-Glucan

Реакція проблемної шкіри на зволожувальний крем для обличчя iUNIK Beta-Glucan

Вітаю! У мене проблемна шкіра - це значить, що вона потребує зволоження, але догляд при цьому має бути легким. Дуже часто крема можуть забивати пори і як результат - маю висипи на шкірі. Охоче ділюсь результатами використання цього бюджетного крему у відгуці.

💦 Крем для обличчя iUNIK Beta-Glucan доволі плотний. Є крема, які впитуються максимально швидко, він же наче створює плівочку на шкірі, не створюючи її - немає липкості, чи відчуття жирності. Просто після нанесення відчувається що був нанесений крем, що напитає шкіру обличчя.

💦 Крем дійсно дуже самодостаній, він ідеально зволожує шкіру, до нього не потрібно жодних додаткових засобів - тоніків, сироваток. З його допомогою мій догляд на декілька місяців перетворився на пінка для умивання https://club.makeup.com.ua/post/56641/ + крем для обличчя iUNIK Beta-Glucan.

💦 Цей крем не забиває пори та не викликав у мене жодних реакцій, навпаки дуже заспокоїв мою шкіру і допоміг справитись з запаленнями.

💦 Шкіра після крему максимально приємна на дотик - пружна, м'якенька, хочеться постійно її торкатись.

👀 Не помітила на собі ефекту висвітлення шкіри, який обіцяв виробник.

👀 Боротьби зі зморшками також не помітила, можливо тому що їх у мене не так багато.

Крем для обличчя iUNIK Beta-Glucan став точно моїм фаворитом минулого року - гарний невибагливий зволожуючий крем, який порекомендував мені дерматолог. Чудово підійшов моїй шкірі і справився з запаленнями. 💗

02 січня, 2025
Mandarinka
02 січня, 2025