saybeautyk

Велика розпаковка

Велика розпаковка

Цього року отримала неймовірну кількість привітань, добрих слів і, звичайно ж, подарунків від яскравих красунь нашої спільноти 🫶

Сьогодні хочу показати вам ті скарби, які отримала на день народження, адже забрала останню посилочку)

khoroshaeva - це світла зірочка нашої спільноти, я не знаю жодної людини, яка б її не любила ❤️

Ми спілкуємось і поза межами клубу, і Женя вже другий рік першою вітає мене з днем народження 🥹

Подаруночок цього року аксесуарний (і слава богу, бо косметику вже нікуди складати😂), і тут дуже класні штучки: масажна щітка для шкіри голови (і чого я думала, що вона мені не потрібна?), тюрбан для мокрого волосся (це така неймовірно зручна річ, він потрібен на всім!), спонж та пензель від RT, аксесуар для миття пензлів, солодощі і листівка з привітанням, від якого я ревіла 😭

ksnklb вирішила подарувати мені те саме томатне листя від 13 perfumes, але звісно ж вона не могла обмежитись одним ароматом і на мене в пакуночку чекали ще солодощі, крабік для волосся (я за ними шаленію) і блиск для губ Dazzle Glow від Lamel у дуже красивому відтінку Cherry Cola😍

Моя улюблена красунечка alena.rosee ❤️

Зібрала для мене просто якусь нереальну різдвяну панчоху, від якої я в абсолютному захваті) 🫶

Тут чого тільки немає, такі скарби нікого не могли б лишити байдужим 🥰

Тут і семпл одного з моїх улюблених ароматів Gisada, і італійські ласощі (в пару до аромату від Bottega Verde😄), олійка для губ від Lamel в ніжно-рожевому кольорі, пінка для душу від Рітуалс (я їх досі не пробувала), красиві магніти на мій некрасивий холодильник 😂

І ще купа дуже крутих засобів в мініатюрах і семплах😍

Кучеряшка Yana__matviets в якості подарунку прислала мені новеньку ензимну пудру від бренду MyIdi - це вже легенду клубу (я якраз задумувалась над чимось новим, бо мої наявні пудри мене не дуже влаштовують)

В додаток до неї Яна поклала мені рукавички для манікюру від Школі, охолоджувальну маску від Холліскін (яка мені дуже сподобалась в літню спеку), олійку для кутикули від Дотт і семпл пінки від Round Lab🫶

Гляньте, яке все зелененьке😍

А сьогодні з пошти забрала ще один пакуночок від чудової Zirka_D. 🥰

В посилочці мене очікували звичайно ж солодощі👀чайок, олівчики для губ (один з них мій улюблений від Патрісії Ледо, і я знаю, що Зера також його любить🫶), і бальзам-легенда від About🩷

Дівчата, ви неймовірні! Дякую за святковий настрій і неймовірні подарунки, я не можу передати, як мені приємно. Обіймаю кожну з вас, сонечки😘

03 січня, 2025
saybeautyk
03 січня, 2025