Шикарна палетка
Віддала в хороші руки
Про першу мою палетку ви вже знаєте ( https://club.makeup.com.ua/post/56475/ ), а тепер час розповідати про наступну
Тоді я шукала щось кольорове, яскраве та те, що буду використовувати для цікавих макіяжів і якось випадково знайшла цю палетку від Imagic
Пакування якісне і досить таки гарне, палетка зроблена з якісного картону, має гарне дзеркало, яке не робить якихось вигинів, закривається на магніти, на зворотній стороні є склад
На палетку нема ніякої нарікань, однак в мене вже є дещо кращі палетки з кращими кольорами та якістю тож рука тягнеться до них, а не до цієї палетки
Тож я вирішила віддати її своїй подрузі, яка точно буде користуватися
Відтінки
Палетка містить тридцять кольорів по 1,26 грами і це багато
Звичайно деякі відтінки схожі між собою, а деякі не надто добре працюють, але це не біда
Пігментація в них класна, також вони чудові в роботі, просто тушуються, не залипають
Палетка має як яскраві так і нюдові кольори
- Хочеться похвалити рожеву гами, фіолетовий та багряні відтінки, адже вони досить хороші, звичайно деякі можуть трішки тінтувати шкіру, але це не біда
- Також тут є дуже крутий чорний, от це вугільночорний, який досить добре тушується
- Коричневі нормальні, але всі теплі, холодних відтінків нема
- Навіть є щось схоже до червоного кольору
- А сварити буду білий відтінок, адже з часом з білого він перейшов у світлий бежевий
Сатини
З сяючими ситуація вже гірша ніж з матовими адже їх формула застаріла і це звичайні сатини, однак є і дещо цікаве
Всього в палетці дев'ять сяючих — це більш повсякденні та носибельні кольори, лише рожевий та фіолетовий не всім піде на щодень
Деякі відтінки мають якісь окремі сріблясті часточки, але їх всеодно малувато
Висновок
До цієї палетки в мене лише теплі відчуття, адже з нею я почала свій кольоровий шлях і вона мене ніколи не підводила
Вона крута і її однозначно треба взяти, якщо вам потрібні яскраві, класні та працюючі кольори
І хоч зараз для мене ці роботи це щось таке собі і трохи крінж, але тоді це проносило стільки задоволення та позитивних емоцій 🔥
Коментарі (0)