ksnklb

20 хвилин і шкіра свіжа та сяюча

Мені подобаються тканинні маски за швидше зволоження шкіри, а після того, як я почала ставити їх на кілька хвилин у холодильник, моя шкіра отримує і дуже класний освіжаючий ефект. Та ця масочка працює і з порами, а завдяки тому, що вона виготовлена з бамбукового вугілля, виходить потужний антиоксидантний ефект. Маску потрібно тримати всього 20 хвилин, а результат виходить наче зробила і пілінг, і використала масочку))
У пакеті із усією потрібною інформацією можна власне знайти цю маску з чорним міцним лекалом) всередині вона плаває у сироватці, виробник вказує, що 1 маска = 1 флакону сироватки на 23мл. Лекало добре просочене сироваткою, та при цьому не "пливе" по обличчю і добре фіксується. Для ще кращої фіксації є спеціальні розрізи для вух по боках лекала та є спеціальна смужка знижу, також з розрізами для вушок).
Розмір лекала оптимальний, на моє обличчя воно підійшло, навіть не довелось особливо підправляти. Також цьому сприяло те, що воно міцне на дотик і зручно лягає з першого разу.
Сироватка всередині прозора, запах яскравий, косметично-свіжий.
Оскільки перед використанням я поклала маску на кілька хвилин у холодильник, то під-час тримання її на обличчі, відчувала дуже сильне охолодження, тому думаю, що можна обійтись і без холодильника, насправді) маска і без цього дає хороший освіжаючий ефект. Та оскільки моя шкіра не чутлива, це мені не заважало, навіть було приємно зранку) маска навіть трішки наче поколює, особливо у перші 5 хвилин відчувається її дія на шкіру.
Тримала я маску власне 20 хвилин, як і рекомендує виробник.
Після зняття я дорозприділила сироватку по обличчю, вона була лише злегка липкою, та буквально за хвилину-дві увібралась у шкіру в 0.
У результаті, на дотик шкіра просто ідеально гладенька. На вигляд також ідеально світла, чиста, тон рівний, обличчя просто сяяло) я одразу помітила, що пори стали чистими та трохи згладились. Навіть не хотілось зверху наносити крем)
Ну і завдяки такому відчутному охолодженню, зникли усі можливі та неможливі набряки))
Як я вже писала, виробник зазначає, що маска виготовлена з бамбукового вугілля, а у складі з цікавого, є гліцерин, лізолецитин, вітамін Е, мастична камедь, лимонна кислота, нордигідрогваяретинова кислота, олеанолова кислота, біотин.

03 січня, 2025
ksnklb
03 січня, 2025