Оновила д огляд для волосся засобами від бренду Cutrin
💇🏻♀️
Я вже знайома з брендом Cutrin, та маю засоби які мені подобаються, адже вони дійсно якісні . Тому вирішила обрати для себе лінійку "Захист кольору".
Взяла на пробу шампунь, та кондиціонер .
Шампунь представлена в білій, пластиковій пляшечці .
Має приємний , ніжний дизайн.
Кришечка фліп-топ якісна, та добре закривається.
Cutrin Ainoa Color Shampoo
Текстура шампуню досить густа.
При контакті з водою -дуже гарно піниться.
Аромат приємний, косметичний.
Не містить в складі сульфатів , та агресивних хімічних речовин. Має 100% веганську формулу.
Ефективно та делікатно очищає, навіть залишки стайлінгових засобів . При цьому запобігає вимиванню кольору.
Багата антиоксида нтами натуральна олія насіння скандинавської журавлини допомагає захистити волосся від зовнішніх факторів стресу. Містить UVA та UVB фільтри.
З даним шампунем моє волосся гарно очищене , немає відчуття сухості , чи дискомфорту . З ним, як і зазвичай мию голову 1 раз в 2-3 дні.
Cutrin Ainoa Color Conditioner
Кондиціонер має відповідний , стильний дизайн.
Представлений в мякій тубі - для мене це найзручніший варіант.
Кришечка фліп-топ щільно закривається.
Cutrin Ainoa Color Conditioner
Текстура кремова , середньої густини.
Аромат більш нейтральний.
Вже після нанесення кондиціонеру відчувається неймовірна гладкість, та блиск . Він ніби огортає кожну волоссинку створюючи дзеркальний ефект.
Як зазначає виробник - засіб збагачений активними компонентами натурального походження, делікатно заповнює структурні «прогалини» пасом, розгладжує лусочки, перешкоджає вимиванню і вигорянню відтінку, мінімізуючи ризик утворення сухості, тьмяності, появи посічених кінчиків. Містить натуральні екстракти скандинавської журавлини, жирні кислоти OMEGA-6 і 3.
Моє волосся з даним кондиціонером стає зволоженим, гладеньким , пружним та еластичним. Легко розчісується , та не плутається.
Враження
Засоби з лінійки CUTRIN AINOA COLOR - мене приємно порадували. Вкотре підтверджую для себе якісні продукти від бренду . Подобається , як зараз виглядає моє волосся. Вже пройшло більше місяця після фарбування і протягом даного часу я використовую дані продукти , та поки не планую фарбування, хоча зазвичай мені потрібно було поновлювати колір раз в 4 тижні.
Особисто для мене це гарний результат ♥️
В цьому році я планую мінімізувати засоби , але це не стосуватиметься продуктів для волосся , адже я хочу відростити певну довжину і знайти свій ідеальний догляд. Тому ви будете часто бачити дописи на дану тему 🥰
Коментарі (0)