Darina🦉

Грінч, Шрек або змія?!

Грінч, Шрек або змія?!

Привіт! Напевно, це сама яскрава маска, яка в мене була! Ну по-перше, настрій вона підіймає точно! Я була схожа і на змію, і на Грінча, і на Шрека по версії чоловіка!

Маска представлена в зручному пакуванні, це міцний, гарної якості "пакет", прозорий. Об'єм 20 мл.

В середині дуже багато рідини, прозора, нагадує гіалуронову сироватку.

Переваги продукту

• Мінімізує ознаки втоми та млявість.
  • Має омолоджувальні властивості.
  • Містить інноваційні доглядальні компоненти.

Як діє?

Маска збагачена стовбуровими клітинами яблука — джерелом фітонутрієнтів та білків, які стимулюють оновлювальні процеси.

Екстракт огірка тонізує та освіжає.

Гіалуронова кислота у складі — омолоджувальний компонент, утримує вологу в клітинах, мінімізує вираженість мімічних зморщок, надає розгладжувальну дію.

Склад:

Aqua (Water), Phenoxyethanol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Pullulan, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Sodium Phytate, Isomalt, Silica, Ethylhexylglycerin, Linalool, Pvp, Alcohol, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Sodium Benzoate, Lactic Acid.

Грінч, Шрек або змія?!
Грінч, Шрек або змія?!
Грінч, Шрек або змія?!

Лекало - для мене дуже завелике, одна і та сама проблема щоразу!

Сама маска гарної плотності, така товстенька!

Аромат - дуже легкий, нагадує кисле яблуко, на шкірі не залишаєтся!

З недоліків, так, як лекало завелике, дуже довго, його розправляла, поправляла, коли довго "мацаєшь" маску пальцями, зтирається цей зелений пігмент, та залишається на пальцях блистівками ( на обличчі нічого не залишається).

Тримала я маску 15-20 хвилин, і отримала, гарно зволожену шкіру. Але, для мене більш виразний ефект був в значному освітлені шкіри, я таке люблю.

Дива не робить, але це дієва тканинна маска, якою залишилась задоволенна!

10 січня, 2025
Darina🦉
10 січня, 2025