Гала 💟 Ольга

ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ СПРЕЙ-КОНДИЦІОНЕР "HYDRATING LEAVE-IN"

Скляний флакон, прекрасний розпилювач. Рідина по вигляду як двохфазна, але не липка та не жирна. Гарно пахне, трояндою. Наношу 4-6 пшиків на вологе волосся перед сушкою. Якщо переборщити, то волосся як злипається. На відчуття спрей не такий як крем. З кремом волосся як шовк і більш зволожене. Спрей мабуть більш налаштований на полегшення розчісування, а я ж не розчісую по сухому. Тому варіант не для мене.

🌿КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ
GENADVANCE® HYDRA - інноваційний рослинний зволожувач
PLANTASENS® CRAMBISOL - фітостероли олії крамбе
Протеїни пшениці та сої
Рослинний кондиціонуючий агент
D-пантенол
Трегалоза
Інулін

🙌ДІЯ ЗАСОБУ
активна гідратація волосяного стрижня
полегшення розчісування
пом'якшення
зменшення електризації волосся
надання волоссю блиску та гладкості
захист від негативного впливу зовнішніх факторів

🙌ДІЯ ЗАСОБУ
*заповнює пустоти в стрижні волосся, роблячи його гладким, блискучим і еластичним
*кондиціонує волосся з ефектом, подібним до силіконів
*забезпечує глибоку гідратацію волосяного стрижня, зберігає вагу волосся

🌿КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ
Гідролізований кератин
AMISOL TRIO™ - мембранно-ліпідний комплекс
GENADVANCE® HYDRA - інноваційний рослинний зволожувач
PLANTASENS® CRAMBISOL - фітостероли олії крамбе
AQUAXYL - комплекс з 5 потужних зволожувачів
PLANTASENS OLIVE LD - натуральний пом’якшувач, альтернатива диметикону
Рослинний кондиціонуючий агент
Протеїни пшениці
Олії ши та брокколі
D-пантенол

СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ
Нанести невелику кількість маски на чисте вологе волосся (попередньо прибрати зайву вологу рушником), рівномірно розподілити по всій довжині, відступаючи не менше 10 см від коренів, залишити на 15-60 хвилин, ретельно змити водою.

✨Текстура неоднорідна, але при нанесенні не відчувається, запах ледь помітний, невідчутний. Якщо принюхатись то нагадує цитрус.
Не було жирності на руках, не відчувалось олій при змиванні. Боялася, що треба буде використовувати на цю кількість маски шампунь, але не довелося.

Волосся трошечки м'якіше на дотик після маски. Є ефект випрямлення без обтяження. Цей пробник я не замовляла, мені поклали замість того, чого не було в наявності. Не дуже хотіла таке тестувати, бо не люблю технологію нанесення масок на вологе волосся. Більше полюбляю доглядати на сухе волосся - олії до миття, а от коли чисте мокре волосся треба тримати там від 15 хв до години то мене напрягає відчуття вологої голови 😑
З цією маскою було достатньо легко працювати, вразила легкість змивання і її легкість на тонкому волоссі. 👍Як би я любила пряме, випрямлене волосся, то я би закохалась в цю маску. А так, як я за хвилі, то не мій варіант.

Спрей лівін мені менше сподобався за креми. Спрей не так зволожує, не підрукує, з ним можна переборщити.

Маска працює, волосся гладке, блискуче, пряме, не обтяжує і легка у використанні. Але мені більше подобаються хвилі 💕

12 січня, 2025
Гала 💟 Ольга
12 січня, 2025