Юлі

Empty bottles 2024, відгуки про пусті баночки

Empty bottles 2024, відгуки про пусті баночки

За час моєї присутності в MUC все хотіла, але ніяк не виходило назбирати викидушки. Або просто забувала їх приберегти або дуже мало засобів закінчувалось за місяць. Тож сьогодні нарештііііі розказую й показую що вийшло назбирати за останні місяці 2024 ✨

• "Кедр і мінерали" Le Petit Marseillais

Чоловічий засіб 4в1: і гель і шампунь і вмивашка для обличчя та бороди з вираженим свіжим чоловічим ароматом. Хлопець використовував виключно як гель і залишився задоволеним. Проте аромат «Шафран і червоний апельсин» усе ще є нашим фаворитом 🍊

Детальніше розписувала в дописі – https://club.makeup.com.ua/post/61686/

• Гель для душу натуральний "Манго" Mayur

Подобається його натуральний склад, комфортна ціна за такий обʼєм (500мл) і звісно аромат стиглого соковитого манго 🥭 Запах солодкий, але легкий, на шкірі не залишається. Гелем було дуже зручно користуватись, помпа забрала все до останньої краплі. Зі своїми функціями гарно справляється 👍🏻 А вироблено в Україні 🇺🇦

• Гель для душу Yves Rocher

Як я зрозуміла, саме цей аромат компанія більше не випускає (дочекалась 😅), але склад і консистенція гелів Yves Rocher у всіх однакова, тож враженнями все одно поділюсь.

Засіб був дуже приємним у використанні, не рідким, пінився чудово, шкіру не пересушував 🙌🏻 У складі багато інгредієнтів натурального походження. Загалом досвід користування позитивний 👍🏻

• Шампунь М'якість та шовковистість волосся Yves Rocher

Уже розповідала в дописі про свої косметичні фаворити за шампуні Yves Rocher (https://club.makeup.com.ua/looks/60781/) Подобаються мені сильно і головне – підходять моєму натуральному волоссю. Відчуття під час миття приємні, легко піниться, не пересушує ні шкіру голови ні саму довжину. Шампунь гарно працює разом з кондиціонером для волосся, проте останній ще є к використанні, а шампунь закінчилась значно раніше. Куплятиму ще! 🫰

• Натуральний шампунь для зміцнення волосся Comex

Купувала на пробу 75мл і вам раджу почати з такого обʼєму. У шампуні натуральний склад на основі аюрведичних інгредієнтів, запах специфічний, але мені таке до вподоби) Засіб коричневого кольору. Цією шампунню Comex було приємно користуватись. Волосся випадати менше не стало, але як для миття голови мені підійшло 🙌🏻

• Зволожуючий тонік для обличчя Dr. Konopkas

І ще один натуральний веганський засіб, тепер для обличчя. Так як баночка повністю пуста можна зробити висновок, що ніяких негативних аспектів не було. Це так і є 👍🏻 А головне – він дійсно гарно зволожував. Запах специфічно травʼянистий з трояндою, але знову ж таки, мені подобалось) Єдине – якщо набрати забагато рідини, вона починала пінитись(?) на обличчі. Негативних ефектів не було, але трохи дивно.

• Пробник, що насправді гідний окремого допису – Vichy Mineral 89 Probiotic Fractions Concentrate

Концентрат/сировотка забезпечувала таке сильне зволоження, що й крем не був необхідним. Такого я не очікувала. Шкіра була насичена вологою, стала пружнішою і більш сяючою. Прямо сильно сподобалась 👍🏻

• Закінчились улюблені парфуми Color of Boom 13PERFUMES.

Це щось дуже ароматне, шлейфове і захоплююче. Згадувала за них тут – https://club.makeup.com.ua/post/52474/

30мл згодом точно будуть в моїй колекції 🤍

• Рідке крем-мило Flomie Aloe Vera

Останні роки купую лише рефіли і наповнюю ними звичні ємності для мила. Це мило сподобалось за своєю дією, не пересушувало шкіру, гарно пінилось і швидко змивалось. Запаху особливо не було. Гарний засіб. Можна запросто брати 👍🏻

• Рідке крем-мило Shik "Gentle Clematis"

Упаковки не залишилось, але враження – так, тому пару слів про це мило (хоча виробник зазначає, що засіб можна використовувати і як гель для тіла). Мило доволі рідке, тому закінчилось відносно швидко. Але досвід був приємним, шкіра не пересушувалась і якісно очищувалась. Аромат свіжий, квітковий, ніжний, залишається і після миття. Мені сподобалось, буду купувати ще, у Shik ще є й інші аромати, але часто пропадають з наявності, треба ставити нагадування.

Що ж, з цими викидушки я мала вдалий досвід використання. Жоден продукт не підвів, а деякі обовʼязково повторюватиму 🫰

Цікаво, що назбирається у 2025 році) Залишайтесь зі мною і будемо досліджувати косметичний світ разом 🫶🏻

05 січня, 2025
Юлі
05 січня, 2025