Тонер з ефектом ретуші
Враження від Mary & May Vegan Cica Tea Tree AHA PHA Toner
Пам'ятаєте поради від знайомих, що олія чайного дерева допомагає позбутись прищів? Це так, та при цьому вона може подразнити шкіру. Mary & May зробили безпечний та не менш корисний засіб із водою листя чайного дерева, що робить на шкірі обличчя дива)
Консистенція тонера нагадує воду, вона рідка та при цьому ледь-ледь відчутна маслянистість. Тонер прозорий, має м'ятний запах, від яскравий та особисто мені не заважає на обличчі.
Тонер можна наносити як на ватний спонж, так і кілька крапель на долоні вже тоді наносити на обличчя. Хоча я люблю наносити тоніки та тонери з долоні, та саме цей мені подобається наносити спонжем, адже вже після протирання обличчя ним я бачу класний ефект: обличчя наче після ретуші, стає чистіше, світліше та розгладжене. Тонер заспокоює шкіру, сприяє зменшенню виділення шкірного сала та заспокоєнню прищиків. Звісно, очевидний результат буде через кілька використань, та навіть після 1 протирання, шкіра має кращий вигляд.
Зверху цього засобу виходить легко нанести наступні етапи догляду, тонер не залилає липоксті, зазвичай я наношу просто крем, адже навіть не бачу потреби в сироватці. Хоча справді крутий та видимий результат, звісно, буде у комплексі, та цей тонер чудово може доповнити доглядову рутину.
Тим більше, коли є такі класні варіанти для затесту, як міні версії) у мене якраз мініатюрка, об'єм 30мл. Дуже зручно, що навіть у мініатюрки є зручний обмежувач з оптимальним отвором, що дозволяє дозувати засіб.
З цікавого, у складі є вода листя чайного дерева, гліцерин, ніацинамід, аденозин, лимонна кислота, глюконолактон, алантоїн, екстракт центели, олія м'яти, екстракт листя сосни густоквіткової, екстракт юзу.
Коментарі (0)