Spodobaieva Maryna

CeraVe

CeraVe

Взагалі мені дуже подобається продукція бренду CeraVe, але не цього разу. Спочатку розповім про сам засіб, в кінці навіть покажу відео, що не сподобалося найбільше.

З опису офіційного сайту активний гель-догляд проти недосконалостей шкіри обличчя - це зволожувальний щоденний засіб для догляду за проблемною шкірою з саліциловою кислотою, який очищає шкіру і допомагає запобігти утворенню нових недоліків.

Також пропонує м'яку ексфоліацію з альфа- та бета-гідроксикислотами, які допомагають покращити вигляд пор, разом із заспокійливим ніацинамідом та керамідами, зміцнити захисний бар'єр шкіри.

Не містить олій, спирту, що пересушують шкіру, також відновлює захисний бар'єр шкіри за допомогою 3 важливих керамідів, допомагає шкірі виглядати помітно чистішою вже через 3 дні та підтримує здоров'я шкіри за умови щоденного використання.

CeraVe
CeraVe
CeraVe
CeraVe

Першим ділом я повелася на склад, бо на перший погляд він ідеальний.

Склад :WATER, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, NIACINAMIDE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYPROPYL GUAR, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID

• Гліколева та молочна кислоти: Допомагають вирівняти текстуру шкіри для більш гладкого вигляду;
  • Саліцилова кислота: Проникає в пори, допомагаючи запобігти появі нових висипань;
  • Технологія MVE: Забезпечує тривале вивільнення вологи протягом усього дня;
  • Кераміди: Допомагають відновити природний бар'єр шкіри;
  • Ніацинамід: Допомагає заспокоїти шкіру;
  • Гіалуронова кистома та гліцерин: Зволоження шкіри;
  • Фітосфінгозин: Антиакне, протимікробна дія.

Використовувала в основному на ніч, як рекомендують в інструкції. Давайте почнемо з хорошого. Засіб протестований дерматологами, не містить спирту, підходить навіть чутливій шкірі, перевірила особисто. Але…

Чесно він в мене більше пів року, я постійно давала йому шанс. Мені потрібно було пару разів до нього повернутися, щоб нарешті зрозуміти, що засіб абсолютно не мій.

Зараз до мене знову повернулося акне. Думаю, так, останній раз і в пусті баночки. Мене вистачило всього на два тижні.

• Перше він забиває пори, інші рази я грішила на інші засоби і гідрофільну олію. Але цей раз при самостійному використанні, можу сказати, що це він. Він утворює на шкірі плівочку і на ранок на обличчі просто млинчик.
  • По-друге багато активів не завжди плюс, навпаки з ним серборегуляція стала більш активна, порушена. Через тиждень шкіра стала більш текстурна.
  • Ну й головне, він дуже липкий, просто покажу коротке відео наскільки. Мені особисто це 🚩, ти просто прилипаєш до подушки.

Тож рекомендувати його не можу.

06 січня, 2025
Spodobaieva Maryna
06 січня, 2025