Lily♥️

Avenue Des Parfumes HOME – аромати створені для затишку

Цей аромадифузор чудово підійде для створення затишку в домі! На мій смак, аромат Vanilla&Caramel дійсно дуже яскравий, ідеально підійде для зимового періоду)

У мене вже оновлена версія флакону– виглядає ще більш привабливо та естетично!

Avenue des Parfums – створили взагалі дуже широку та різноманітну колекцію ароматів для дому на різний смак. Тому ти точно знайдеш свій, максимально комфортний та приємний аромат.

Це мій другий аромадифузор від бренду) повністю задоволена, залишу посилання вкінці на поредній огляд аромату , який мала – Bulgarian rose & wood. Його мені вистачило орієнтовно на 2 місяці. На дні залишились концентровані масла, і все ще пахне) Тому якість тут висока.

І от тепер розповідаю про новий!

Vanilla & Caramel – я думала, що найбільше відчуватиму ту ваніль, але ні! на мій смак тут добре відчувається кедр і пачулі, амбра і вуальна ваніль)) не приторна, але тягуча, гурманьска. Аромат під ялинку) я би сказала)))

Аромат: східний, гурманський, концентрований.

Об'єм: 100ml

• За рекомендацією бренду аромат найкраще підходить для вітальні, кухні, кабінету або офісу, для приміщень до 25 м2.
  • Інтенсивність аромату можеш регулювати кількістю паличок – тут у комплекті 4 палички, можна почати з 1 і далі додати залежно від бажаної інтенсивності.
  • Так як я люблю інтенсивні аромати, я використовую відразу усі 4 шт і не забуваю перевертати раз на тиждень.

Попердній мій уже закінчився, про аромат Bulgarian rose & wood писала тут ( усі любителі Mancera та Montale мають оцінити) він також дуже приємний!

https://club.makeup.com.ua/post/53133/

06 січня, 2025
Lily♥️
06 січня, 2025