Yuriivna

Базовий догляд для шкіри|Simple Kind To Skin

Базовий догляд для шкіри|Simple Kind To Skin

Тоніків існує величезна кількість з різними складовими, формулами та обіцянками.Але якщо хочеться чогось зрозумілого, без зайвих сумнівів і пошуку ідеального засобу, цей тонік точно приверне вашу увагу.

Дизайн досить простий: це прозора пластиковий флакон з кришечкою фліп-топ, яка міцно закривається. Прозорість упаковки дуже зручна, адже можна легко контролювати кількість засобу.

Тонік повністю прозорий і не має жодного аромату – він без віддушок. Консистенція дуже рідка, як вода. Тому я наношу його на ватний спонж і потім протираю обличчя. Якщо лити тонік на долоні, є ймовірність, що засіб витече.

🌿Hydrogenated Starch Hydrolysate – зволожує шкіру, особливо корисний для сухої шкіри.
🌿Sodium PCA – утримує вологу та покращує текстуру шкіри.
🌿Allantoin – зменшує подразнення та стимулює регенерацію клітин.
🌿Phenoxyethanol – консервант, який запобігає розвитку мікроорганізмів у продукті (у безпечній концентрації).
🌿Cetylpyridinium Chloride – антисептик, що бореться з бактеріями.
🌿Niacinamide – зменшує запалення, регулює вироблення себуму, бореться з акне та пігментацією.
🌿Panthenol – провітамін B5, зволожує та заспокоює шкіру, сприяє її регенерації.
Склад,спрямований на зволоження, заспокоєння, очищення та відновлення шкіри.

Для мене цей тонік – про класичний догляд, який зволожує мою шкіру та готує її до наступних етапів. Узимку у мене часто з’являється лущення на шкірі чола через шапку, але цей тонік згладжує лущення,гарно зволожує та не викликає подразнення.
Це ідеальний варіант для тих, хто шукає простий і зрозумілий тонік без зайвих складових і «зайвих запитань».

06 січня, 2025
Yuriivna
06 січня, 2025