Spodobaieva Maryna

Розмаринова сироватка для стимуляції росту волосся 4в1

Я постійно в пошуках цікавих, а головне результатних засобів для волосся. З брендом я познайомилася саме завдяки спрею, хоча спочатку не покладала великих надій, про нього писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/53597/

Зараз користуюся ним знову і маю навіть один в запасі. Звісно після позитивного досвіду зі спреєм, я вирішила спробувати сироватку. Користуюся вже другий місяць, навіть встигла одну закінчити.

Розмаринова сироватка для стимуляції росту волосся 4в1 Hydrasence – потужний засіб з комплексом вітамінів для здорового та сильного волосся. Забезпечує ефективний догляд, зміцнення волосяних фолікулів, а також стимулює природний ріст волосся, даруючи їм блиск та життєву силу.

Комплекс вітамінів робить волосяні фолікули міцнішими, що знижує прояви випадіння волосся. Активні компоненти сироватки пробуджують сплячі волосяні фолікули, забезпечуючи швидке відновлення густоти волосся. Ефірна олія розмарину надає волоссю природний блиск і життєву силу, роблячи його міцним та шовковистим.

Особливості Hydrasence Multi Vitamin Serum 4In1 з опису:

• не потребує змивання;
  • сприяє відновленню густоти;
  • ефірна олія розмарину надає пасмам природного блиску, робить їх міцними та шовковистими, покращує розчісування;
  • засіб підходить для всіх типів шкіри голови;
  • стимулює кровообіг шкірного покриву;
  • насичує клітини киснем;
  • має антисептичні властивості;
  • запобігає лупі та підтримує шкіру голови чистою;
  • має легкий аромат розмарину.

Склад: Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Hexylene Glycol, PVP, Polysorbate 20, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Retinyl Acetate, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Pantothenic Acid, Rosa Canina Fruit Extract, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Trifolium Pratense Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

Просто на хвилиночку склад популярного тоніка від Weleda.

Склад Weleda: Water (AQUA), Alcohol, Cochlearia Armoracia Extract, Sedum Acre Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Potassium Carbonate, Fragrance (PARFUM), Limonene, Linalool, Geraniol.

Застосування: Засіб необхідно рівномірно нанести на чисту шкіру голови та розподілити масажними рухами. Не потребує змивання. Для кращого ефекту використовувати 3 рази на тиждень.

Мені цей метод не сильно підійшов, досить багато зволожуючих компонентів в складі, коріння з ним виглядає не дуже. Зазвичай використовую перед миття голови за пару годин, не шкодую і роблю масаж масажером.

З ним дуже багато нового волосся, разом зі спреєм, просто чудовий тандем. Звісно волосся я вже підстригла, але все рівно видно наскільки відросло своє волосся .

06 січня, 2025
Spodobaieva Maryna
06 січня, 2025