alena.rosee

Сироватка Eye Serum | Joko Blend

Завжди цікаво пробувати нові продукти для догляду навколо очей, бо часто наш вік видає саме стан шкіри в цих ділянках. В мене був семпл цієї сироватки, і після неї, я вже взяла повнорозмір. 🤩

Чим саме сподобалась сироватка - читайте далі. 🫧

✨Пакування: це класична картонна коробочка, де вказано всю інформацію від виробника, сам флакон скляний, має додатковий захист  слюду.

Взагалі мені дуже імпонує як бренд пакує свої продукти, я впевнена що до мене їх ніхто не відкриває, бо є і наліпки , і слюда.

✨Консистенція: це сироватка - флюїд, я б сказала, що це кремовий продукт середньої густоти.

✨Запах: досить неординарний, мені пахне спеціями по типу сушеної гвоздички та кардамону. Аромат на обличчі не залишається. Не турбує.

🌿Активні компоненти:

Сироватка багата на активні інгредієнти та має хороший склад.

Aqua, Glycerin, Jojoba Oil, Grape Seed Oil, Black Currant Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-20, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Silica, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Citric Acid.

З цікавого:

1. Jojoba Oil (Олія жожоба)
  2. Grape Seed Oil (Олія виноградних кісточок)
  3. Black Currant Seed Oil (Олія насіння чорної смородини)
  4. Sodium Hyaluronate (Гіалуронат натрію)
  5. Nelumbo Nucifera (Екстракт лотоса)
  6. Tocopheryl Acetate (Вітамін Е)
  7. Palmitoyl Oligopeptide & Palmitoyl Tetrapeptide-7 (Пептиди) 🧬

✨Ефект:

Сироватку наношу вранці та ввечері, буквально пару крапль вистачає. Вбирається продукт гарно, не залишає жирного сліду, але моментально зволожує ніжну шкіру навколо очей.

Взагалі продукт економно розходується, має досить густу консистенцію (див.фото Свотч на руці).

При регулярному використанні шкіра стає більш світлою, свіжою та гарно зволоженою, це помітно по тому, як наносяться тональні засоби Та й взагалі виглядає гарно.

Сироватка чудово поєднується з іншим доглядом , не провокує висипань, печіння чи ще чогось на чутливій шкірі навколо очей, продукт дуже комфортно відчувається та не скачується протягом дня.

Хорошо працює з вібро масажером , гуашем та мікроструменевим масажером ✨

Так, це не прям диво-дивне в догляді, але і не базова річ, продукт ефективний при регулярному користуванні, причому підходить і для молодих дівчат 20+ і тим кому за 30 чи 40, бо якісне зволоження - основа та база гарної шкіри навколо очей у будь-якому віці. Авжеж, після 45 я б розглядала вже більш бальзамні текстури кремів, але цей продукт виконує всі свої обіцянки. 💜

Дякую за увагу! 💕

06 січня, 2025
alena.rosee
06 січня, 2025