wowmom

Моя улюблена олійка для губ тепер у новому віддінку, який сподобається багатьом дівчатам

Моя улюблена олійка для губ тепер у новому віддінку, який сподобається багатьом дівчатам

Привіт, красуні!

Минулого літа я вперше спробувала олійку O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil і одразу в неї закохалася.

Класний дизайн, приємний ожиновий аромат, та яскравий віддінок, який дуже освіжав макіяж влітку, коли макіяжу не хотілося зовсім, мене підкорили.

Єдиний мінус, який я виявила полягає в тому, що коли на губах залишався лише тінт, відчувалася сильна сухість, тому треба було заново оновлювати олійку.

Вона в мене закінчилася доволі швидко, але використала я її з великим задоволенням.

Також я можу відзначити, що єдиний на той момент віддінок Black Currant сам по собі доволі яскравий, тому і підходив він не всім.

Але я нещодавно помітила на сайті Makeup, що з'явився цей блиск у новому кольорі, тому без роздумів його замовила.

Тепер в мене є віддінок Black Rose, який на мою думку, виявився більш вдалим, і я його сьогодні покажу в порівнянні з Black Currant.

Не можу не сказати пару слів про те, наскільки круто олійка виглядає у флаконі. Безліч різнокольорових блискіток так красиво переливаються на чорній базі.

Тримати її в руках - справжнє естетичне задоволення.

Ну а тепер, власне, покажу на руці свотчі обох віддінків, щоб ви могли побачити різницю.

Black Currant - це такий насичений тінт, який залишає на губах дуже яскравий рожевий колір з ноткою фуксії.

В той час, як новий віддінок Black Rose більш прозорий, в ньому менше пігменту, тож він буде виглядати ніжно і стримано.

Нажаль, коли наносиш олійку на вуста, ті чарівні блискітки, які видно у флаконі, якимось чином зникають, і їх майже не видно.

Проте все одно на губах залишається неймовірний глянець і красивий колір.

Що ж, новий віддінок Black Rose вже не такий яскравий, як Black Currant, тому він ідеально впишеться у ваші щоденні образи.

Мені він дуже подобається, і рука сама так і тягнеться до цієї олійки.

Хто ще не пробував - рекомендую спробувати! Вона класна!

Дякую за увагу 😘

10 січня, 2025
wowmom
10 січня, 2025