Олія-тінт для губ LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil
Шикарна якість як для тінту, однак, практично повна відсутність різниці між відтінками
Раніше мені не дуже вдавалося подружитися із косметикою від LAMEL, все, що би не пробувала – або не подобалось по якості, або просто не підходило… Проте, Олія-тінт для губ LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil мене приємно вразила своєю якістю! Так, є деякі нюанси, але вони незначні.
Оформлення/дизайн
Олійки приїхали до мене повністю запаяними в слюду, що є гарантією контролю першого відкриття.
Сам флакончик олійки виготовлений із якісного пластику, колір якого імітує відтінок олійки-тінку.
Закривається флакончик гвинтовим ковпачком, який є невід’ємним елементом його дизайну. Ковпачок закручується досить щільно, тінт крізь нього не протікає.
Аплікатор фетровий, дуже м’якенький, має цікаву, ближче до трикутної, форму. Завдяки такій формі, аплікатором ну дуууже зручно не тільки прокрашувати весь об’єм губ, але й пр омальовувати контур.
Об’єм олійки – 3 мл.
Характеристика властивостей
Консистенція в засобу олійна, досить щільна, густа, дещо в’язкувата.
Текстура однорідна, не розшаровується, не містить блискіток чи інших додаткових включень.
Щільність покриття. Олія-тінт напівпрозора, та за декілька хвилин після нанесення на губи пігмент робиться інтенсивнішим, повністю перекриваючи рідний відтінок губ.
Запах фруктовий, схожий на кавуновий. Не скажу, що я від нього в захваті (навіть швидше навпаки), але це питання смаку і вподобань. Досить довго відчувається на губах.
Смаку вираженого не має.
Фініш. Фініш в олії-тінту глянцевий, олійний, дуже красивий. По мірі поглинання олійки (або її прицільного промокання) тінт залишається від сатинового до матового – чим довше тінт на губах, тим матовішим робиться фініш.
Стійкість засобу – просто прекрасна! У вигляді олійки - близько 1,5 години, далі поглинається. Сам же тінт тримається на губах 6-8 годин. Спокійно переживе чай/каву/перекус, та й навіть нежирний обід, правда трішки потьмяніє.
Демакіяж – тінт з легкістю змивається самою звичайною міцелярною водою.
Нанесення, поведінка на губах. За рахунок приємної текстури і зручного аплікатора, олія тінт дуже легко наноситься та розприділяється по губам. Форма аплікатора дозволяє як акуратно промалювати контур губ, так і повністю зафарбувати їх поверхню.
При нашаруванні не скатується. У білу смужку на стику слизової не збирається, не розмазується, за контур губ не витікає (але важливо не переборщити з кількістю олійки, бо якщо нанести її надто багато – може злегка витекти за контур губ, але не критично), лущення, тріщинки не підкреслює (це як для тінту – взагалі величезний плюс!).
Поки олійка на губах – відчувається їх зволоження та захист. Але після її поглинання (чи прицільного витирання), коли на губах залишається тільки тінт – шкіра губ починає так добряче підсихати. В принципі, це типово для тінтів…
Липкість в олії-тінту мінімальна. І то – це навіть не липкість, а більше в’язкість.
Загалом, олія-тінт при нанесенні і нОсці дуже комфортна, на губах поводить себе чемно, тут абсолютно ніяких претензій.
Відтінок/свотчі
У мене дана олія-тінт в двох відтінках – 403 «Watermelon» та 404 «Berry ice». Візуально вони здаються різними, та на губах тінт проявляється практично ідентично, різниця в підтоні, який видно тільки при яскравому денному освітленні.
403 «Watermelon»
Яскравий рожевий відтінок, ближче до малинового.
404 «Berry ice»
Практично такий же самий відтінок, але ближче до фуксії.
💕Підсумки
По якості Олія-тінт для губ LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil чудова! Як для тінту, вона взагалі себе ідеально поводить! Однак, мені не дуже сподобався запах, ну і мінусом – практично відсутність різниці між відтінками.
Коментарі (0)