alena.rosee

Lip Stain 01 | LAMEL

Lip Stain 01 | LAMEL

Я придбала все ж таки декілька новинок від Ламель ☺️ Сьогодні покажу тінт в 01 відтінку , який точно стане популярним , бо це не звичні неонові тінти, а гарний натуральний фініш , немов легкий перманент 👄

Lip Stain 01 | LAMEL

🩷Пакування: продукт продається в слюді, сам футляр пластиковий , симпатичний , дизайн мені подобається 💜 Аплікатор зручний, можна промалювати контур без пензлика.

🩷 Консистенція: гелеподібна, наносится легко немов сковзить ✨

💕Запах: ну він на любителя, досить солодкий, але на губах не відчувається

💕Фініш: спочатку це гарна глянцева помада , продукт гарно наносится з першого разу , тінт розподіляється добре на губах , але якщо промакнути губи серветкою то залишається сам тінт , не глухим , матовим шаром.

Продукт дуже комфортний на губах , не липкий та стійкість нормальна.

Глянець якщо не прибирати тримається деякий час , а ось сам тінт переживе обід та каву .

🤩Що важливо: не сушить губи ! Не підкреслює сухість. Не западає в складочки.

Колір: в мене губи самі по собі досить пігментовані , тому всякі такі штучки можуть виглядати більш яскравими .

Тут тінт нанесено в один шар, гарний глянець , тон такий як припилено-нюдово-трояндовий.

Шикарний 🤩

А це такий колір на моїх губах якщо промакнути губи серветкою чи взагалі стерти глянець .

Схоже на легкий перманентний макіяж , колір наче і яскравий, але не неоновий, не вичурний, в денному макіяжі виглядає гармонійно .

Якщо губи не дуже пігментовані, фініш може бути більш нюдовим.

Незабаром покажу повний макіяж з іншою новинкою 🤩

Як вам цей колір? Цей продукт ? чи сподобалась новинка? 💋

07 січня, 2025
alena.rosee
07 січня, 2025