Гала 💟 Ольга

ДЕННИЙ ЗАХИСНИЙ КРЕМ "BARRIER PROTECTING" Rosabella

Пробника 2 мл вистачило на 5 використань. Наносила на різні сироватки - не конфліктують, не скатується, поглинається. Не липкий фініш, має приємний легкий трав'яний аромат. Не обтяжує шкіру, не залегкий, відчувається як друга шкіра. Після нанесення можна рухати обличчям, не обмежує міміку (а то буває в деяких кремах). Надає комфорту та захисту. Дає себе рознести по обличчю і повністю поглинається.

🎀Шкіра оксамитова, наповнена. З висипами працює, не дає їм розповзтись, але і не знімає запалення повністю, скоріш стишує і чекає підмоги інших засобів.

Мені крем сподобався комфортним нанесенням та відчуттям на шкірі. Якщо нанести його на годин 5 і змити, то немає відчуття, що ти змиваєш маску, жирну плівку. Шкіра на дотик при змиванні оксамитова, я не одразу згадала, що на шкірі крем. Зараз як ніколи хочеться нанести олії на шкіру. З цим кремом олій не треба, є відчуття, що всього достатньо, через наявні в складі олії та сквалан.

👉ДІЯ ЗАСОБУ
=надійний захист від кліматичних факторів (холоду, вітру) до -30 ℃
=захист від забруднень та промислового смогу
=підвищення рівня опору шкіри негативним впливам зовнішнього середовища
=укріплення гідроліпідної плівки, перешкоджання втраті вологи
=профілактика сухості та лущення, зниження чутливості
=відновлення шкірного покриву, зменшення подразнення та почервоніння

🌿КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ
-ANTARCTICINE - ферментований глікопротеїновий екстракт-кріопротектор
-Ферментована олія сафлори
-MULTIFEEL - комплекс загоюючих та заспокоюючих екстрактів
-PLANTASENS CRAMBISOL - фітостероли олії крамбе
-Рослинний сквалан
-Олія макадамії
-Гідролат ромашки

✨Це дійсно крем, який би я взяла в повному розмірі. Є варіанти на 10 мл та 50 мл.

08 січня, 2025
Гала 💟 Ольга
08 січня, 2025