alena.rosee

Тандем краси шкіри | Lancaster

Тандем краси шкіри | Lancaster

Всім привіт! 💕

Мені було дійсно цікаво спробувати дует з цієї сироватки та моделюючого крему від Ланкастер, якихось дивних див не очікувала, але цей тандем порадував. 🤩

Ліпосомальна клітинна сироватка Lancaster 365 Skin Repair

В мене обидва продукту в мініатюрах, це такий собі тревел формат, який дозволяє дійсно спробувати засоби.

Дякую Мейкап за такий подаруночок. 💕

Сироватка має симпатичний флакончик зі встроєною лопаткою для нанесення продукту. Я наношу прям цією лопаткою сироватку, бо зазвичай в мене чисте обличчя при нанесенні продуктів та руки, тому по цьому пунктику не заморачиваюсь, але сам продукт досить рідкий, тому можна просто витрушувати сироватку з флакону, тоді буде більш гігієнічно)

Консистенція у засобу легка, напівпрозора та, я це помітила тільки при сонячному світлі, має гарні переливи, на обличчі цього шиммеру не помітно, але я думаю ці мікро частинки роблять візуальний ефект.

Запах мені дуже подобається, це букетик свіжих троянд, аромат легкий та не турбує, точніше його я не відчуваю , можливо тому що він мені подобається, а ось якщо ви дуже чутливі до запахів - то тут тільки треба тестити.

✨Ефект: сироватка наносится легко та швиденько вбирається, залишаючи здорове сяйво шкіри.

Не липне, не скочується та дружить з кремом , про який розповім далі.

За час користування продуктом мені дуже подобається вигляд шкіри : вона сяюча та зволожена, тон рівний на максимум.

Не провокує жодного подразнення чи прищика, розходується досить економно , немов тане на шкірі та стає гелевої консистенції .

Моделюючий крем Lancaster Golden Lift

Разом з сироваткою, користуюсь і цим кремом.

Пакування повторює повнорозмір, гарна золотава баночка.

Консистенція: як у люксових антивікових кремів, бальзамна, густа, але не обтяжена маслами.

Запах: приємний косметичний, мені дуже подобається, подібний аромат у серіїї Lumier Clarins.

Ефект:

цей крем містить і ретиналь, і пептиди, склад дійсно багатий на всякі цікаві компоненти.

Після нанесення сироватки, я наношу невелику кількість цього крему, він немов сам розподіляється по шкірі, і хоч і має бальзамну текстуру, але взагалі не жирний.

Фініш сатиновий , оксамитовий.

Крем додає зволоження, тонусу, шкіра з ним виглядає досить гарно на ранок чи ввечері, він дружить з тональниками та не провокує жодних висипань.

Хоч тут і є ретинол, але моя шкіра ніяк на це не відреагувала, я маю на увазі якимось почервонінням чи ще чимось, крем по максимуму комфортний.

Щодо освітлення якихось плямок, думаю треба використати повноцінну баночку, але загалом крем дуже сподобався по всім властивостям, він дійсно трошки вирівнює тон і це на додачу до інших його гарних властивостей )

Авжеж, ніякий крем чи сироватка, ні за 5000, ні за 25 000 грн не перетворить обличчя на нове чи чого ще чекають від люкс-засобів, але як доглядові засоби мені ці продукти дуже сподобались в догляді, вони ефективні та гарно підтримують регулярну Бʼюті рутину 🤩

07 січня, 2025
alena.rosee
07 січня, 2025