Однофазна маска «Карбокситерапія СО2»
Враження від La Grace Masque Carboxytherapy CO2
Як би я не доглядала за шкірою, раз в місяць вона не тішить мене своїм станом, як і весь організм 🤷🏻♀️. Помітивши, що на шкірі починають з'являтись прищики, я вирішила що прийшов час детоксу, і дістала цю маску.
У мене ця маска в пакеті, об'єм 20г, 1 застосування = 10г, а отже 1 пакета вистачає на 2 застосування. Виробник вказує, що 10г порошку маски потрібно змішати з 10мл води, під-час змішування, маска почне пінитись та збільшуватись. Під-час нанесення, та у перші хвилини на обличчі маска буде продовжувати пінитись, потім вона просто буде стабільно лежати на обличчі, трішки присохнувши. Змивається маска водою, дуже легко.
Консистенція маски легка, мусова, наноситься дуже легко. Колір жовтий з переходом у помаранчевий. Запах легкий, косметично-цитрусовий, не заважає.
На обличчі маска не викликає дискомфорту, лише під-час нанесення, поки маска ще піниться, вона може пощипувати подразнені ділянки шкіри, потім лежить комфортно.
У результаті шкіра гарно очищена, трохи світліша, прищики наче трішки присіли, та думаю що їм потрібно все ж пройти свій цикл. На дотик шкіра гладенька та м'яка, еластична.
Загалом, така маска доволі зручна у використанні, непогано очищає шкіру та надає їй сяйва. Як варіант додаткового очищення, для рівномірності, цілком може бути.
З цікавого, у складі є тальк, глюкоза, екстракт ананаса, екстракт папайї, синтетичний трипептид.
Коментарі (0)