Darina🦉

Яскравий бокс

Яскравий бокс

Привіт! Це дуже яскравий бокс, який подарував дійсно позитивні та яскраві емоції, яких наразі дуже не вистачає! В середині було безліч барв: 8 олівців та 2 тінта для губ.

Олівець гелевий для очей LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner

Олівці виглядають дуже яскраво, колір олівця зовні відповідає кольру стержня (це дуже зручно, не треба відкривати всі постійно). Ковпачок закривається дуже плотно!

Стержень у олівців доволі м'який, по текстурі нагадує масло. Дуже м'яко та легко наноситься, надавлювати зовсім не треба.

Дуже швидко фіксується (тому працювати з ним треба швидко!), не тече (навіть на сльозовій). Гарно розтушовується ( і стрілочка, і тіні вийдуть), він прям ковзає по шкірі.

Аромат відсутній.

Олівці дуже пігментовані, навіть ледве доторкнувшись, вже є яскравий пігмент! (свотчі в каруселі).

Дуже гарна стійкість, він залишається яскравим протягом всього дня.

Змиваються важко, хоча з деякими відтінками гарно впоралась лише міцелярна вода, а от наприклад зелений, помаранжевий та рожевий змусили використати гідрофілку.

Яскравий бокс
Яскравий бокс

В мене вісім олівчиків:

402 рожевий

403 зелений

404 жовтий (один з усіх, був не дуже вдалий, стержень провалився весь в середину при відкритті , і він крихткий)

405 фіолетовий

406 помаранчевий

408 блакитний, колір волошки

409 це для мене, ніжний, рожевий нюд

410 не знаю, як його назвати, для мене це теракотовий колір, але це не точно!

Тінт представлен в щільному пластиковому флаконі (який був упакован зверху прозорою стрічкою), рожево-прозорого кольору. Кришечка міцно закручивається. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 3 мл.

Аплікатор дуже зручний, не класичної форми. Таке яскраве серденько, яке зроблено під зручним кутом. Завдяки матеріалу аплікатор, дозовно набирає засіб.

Аромат - полуничні карамелькі. Він легкий і не відчувається на губах.

Текстура -дуже приємна, не липка та не жирна. Гарно та рівномірно розподіляється , не розтікається.

Засіб застосування від виробника:

Наносите масло на губи, як самостійний засіб або поверх будь-якої вашої улюбленої помади для відчуття комфорту. Можна наносити повторно, протягом дня, в разі потреби, а також нашарування продукту дозволить регулювати яскравість кольору Тінта.

403 - Watermelon (перший зверху на фото)

404 - Berry Ice (на фото другий)

403 це мій варіант, для дуже блідої світлої шкіри. 404 він для мене занадто рожевий.

Хоча великий плюс, що з яскравістю та насиченістю можно гратися, та комбінувати з іншими засобами.

Я наносила один шар та одразу робила поцілунок з серветкою.

Стійкість - поки не захочете стерти. Гарно тримається протягом дня (довго змивала міцелярною водою).

Найбільш мені сподобалось, як олійка:

• Зволожує шкіру та прибирає лущення.
  • Додає трохи об'єму.
  • Дуже економічно витрачається.
  • Має приємний солодкий аромат.
  • Не відчувається зовсім на губах, ніякого відчуття дискомфорту.
  • Можно контролювати яскравість, та використовувати інші помади та блиски з тінтом.
  • Гарне пакування.

Тож, як висновок, це класні засоби, кольори яких змушують згадати яскраве та сонячне літо!

💖

13 січня, 2025
Darina🦉
13 січня, 2025