Новий рівень бездоганнос ті волосся
Inebrya She Care Repair Shampoo: детальний огляд та враження🌺
Привіт✨
Дівчата, признавайтесь, хто мріє про розкішне, густе, довге волосся?
Я готова поділитись з вами секретом свого догляду, який я використовую для підтримання локонів в ідеальному стані🤩
З брендом Inebrya я познайомилась нещодавно, це італійський бренд, який створює професійну косметику рівня люкс для волосся.
Бренд має великий і різноманітний асортимент засобів. Для себе я обрала шампунь та маску з лінійки SHECARE, це спеціальна лінійка, яка призначена для відновлення пошкодженого волосся.🎀
Зовнішній вигляд баночки зачаровує, пластик темно-рожевого кольору, кришечка – майже бордового. Усе виконано в дуже приємних та дівчачих, кольорах.❤️
Назва бренду, лінійки та уся інформація розташована на наліпці тієї ж кольорової гами, що і пляшечка.
Кришечка фліп-топ відкривається не дуже легко, тому можна не хвилюватись за те, що шампунь може випадково витекти.
Зовні засіб має вигляд люксового рівня, а що ж знаходиться всередині?🧴
Текстура шампуню дуже приємна, не густа, але і не занадто рідка, біло-прозорого кольору.🫧
Аромат мені дуже сподобався, солодкий, не приторний, на волоссі майже не залишається, схоже на суміш ванільного печива та квітів. Він нагадує той самий аромат від засобів, які використовують майстри в салонах.
Тому можна вважати цей шампунь салонним доглядом вдома.🍪
Склад засобу дуже приємний, він не містить силіконів, сульфатів, sls та sles. Повністю натуральний, заснований на рослинному кератині, що забезпечує регенерацію структури волосся.💇🏼♀️
Процес використання шампуню мені дуже сподобався, адже його потрібно зовсім невелику кількість, він дуже добре піниться та вимиває волосся. Я завжди наношу шампунь два рази, для того щоб краще промити волосся. Шкіру голови я завжди стараюсь гарно промасажувати, для цього часто використовую силіконову масажну щітку. Також обов’язково залишаю піну від шампуню на кілька хвилин на шкірі, а потім змиваю теплою водою.🚿
Загальні враження від використання She Care Repair шампуню – позитивні. Мені дуже сподобалось, що він ефективно і дбайливо виконує свої функції, тобто добре очищує і не пересушує шкіру голови і волосся.
Також він надає блиску, гладкості та мʼякості усій довжині волосся, але я раджу окрім шампуню використовувати ще маску з цієї ж лінійки.🍓
Я помітила, що після застосування шампуню, волосся залишається чистим довше, а також стає більш слухняним та сяючим.
Я дуже раджу спробувати She Care Repair шампунь, тому, що він підходить для усіх типів волосся, навіть для ламкого, тьмяного, пошкодженого після фарбування або термодії та хімічних обробок.
Якщо ви ще не знайомі з брендом Inebrya, лінійка SHECARE буде ідеальною щоб це виправити та розпочати своє знайомство!💋
Коментарі (0)