°New year, new skincare°
Новинки в моєму догляді за шкірою у 2025✨️
Новий рік розпочався з приємностей, а саме з пакунку із новими засобами для догляду за шкірою. Якраз наприкінці року більшість моїх продуктів закінчились, і настав час оновити запаси. До того ж мені пощастило скористатися акцією від SKINBAR.
Головними зірками сьогодні стануть: ензимна пудра, гідрофільна олія, крем для обличчя та тонік, який я отримала як подарунок.
Детальніше про кожен із цих засобів далі 💫
🤍 Олія гідрофільна для обличчя очищувальна з олією макадамії та екстрактом лотоса SKINBAR Macadamia Oil & Lotus Extract Hydrophilic Oil
Об’єм: 100 ml
Склад: CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, MACADAMIA TERNIFOLIA (MACADAMIA NUT) SEED OIL, POLYSORBATE 80, GLYCERYL OLEATE, POLYGLYCERYL-3-POLYRICINOLEATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, SACRED LOTUS (NELUMBO NUCIFERA) FLOWER LEAF EXTRACT, FRAGRANCE, BUTYLATED HYDROXY TOLUENE.
В холодний сезон міцелярна вода почала відчутно підсушувати мою шкіру, тому я вирішила замінити її на гідрофільну олію. У мене вже є позитивний досвід використання цього продукту, тож вибір знову впав на олію від SKINBAR.
Цей засіб я вже тестувала у 2023 році (https://club.makeup.com.ua/post/10958/), і він мені дуже сподобався. З того часу бренд оновив дизайн упаковки, але якість продукту залишилась на високому рівні.
Макіяж змиває гарно, але щоб змити туш треба трохи більше зусиль. Легко взаємодіє із водою і утворює білу емульсію.
Однак, є один нюанс: олію потрібно зберігати при кімнатній температурі і перед використанням ретельно збовтати. Лише в такому випадку вона набуває ідеальної консистенції, стає рідкої та зручною у застосуванні.
Ця олія стала для мене справжнім порятунком у зимовий період 🧴
🤍 Крем для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і колагеном SKINBAR Hyaluronic Acid & Collagen Face Cream
Об’єм: 30 ml
Склад: AQUA, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, GLYCERIN, LECITHIN, SORBITOL, XANTHAN GUM, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, DIATOMACEOUS EARTH, GLYCOL PALMITATE, GLYCINE, UREA, PENTYLENE GLYCOL, METHYLSULFONYLMETHANE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, SOLUBLE COLLAGEN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, TREHALOSE, BETAINE, TOCOPHERYL ACETATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ALLANTOIN, FRAGRANCE.
Перше, що заслуговує на похвалу, це пакування. От би усі креми мали подібний дизайн. Така упаковка не лише зручна у використанні, але й максимально гігієнічна. Мені завжди не подобалося брати крем пальцями з великої банки, а користуватися лопаткою й мити її після кожного застосування, відверто кажучи, набридло. Тут усе просто: одне натискання дозатора і у мене ідеальна порція крему, якої вистачає для обличчя та шиї.
Що стосується самого крему, то він доволі непоганий. Особливого захвату в мене не викликав, оскільки трохи довго вбирається і має жирнувату текстуру. Не спричив висипань, а це вже великий плюс. Для зими цей варіант підходить, адже він добре зволожує і захищає шкіру. А от для теплої пори року, ймовірно, шукатиму щось інше.
Загалом, гарний вибір для холодних місяців, коли шкіра потребує додаткового живлення й захисту.
🤍 Тонік для обличчя зволожувальний з гіалуроновою кислотою і ніацином SKINBAR Hyaluronic Acid & Niacin Face Tonic
Об’єм: 150 ml
Склад: AQUA, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OLIVE OIL GLYCERETH-8 ESTERS, NIACINAMIDE, SORBITOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCINE, UREA, SODIUM PYRROLIDONE CARBOXYLATE, TREHALOSE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, POLYSORBATE 80, PANTHENOL, FRAGRANCE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, LACTIC ACID.
Цей тонік я отримала як подарунок до попередніх засобів, і він мене приємно здивував. Найперше, що підкорило це його аромат. Легкий квітково-косметичний. Може показатись надто сильним, але мені ок.
Проте є й нюанси. У складі тоніка є олія, тому він, ймовірно, не підійде для жирної або проблемної шкіри. Попри це, продукт залишив гарне враження. Цілком можливо, що я повернуся до нього ще раз, особливо для зимового періоду, коли шкіра потребує більш інтенсивного догляду.
🤍 Ензи мна пудра для вмивання 3 в 1 для жирної й проблемної шкіри Meddis Norma Skin Program
Об’єм: 80 g
Склад: TALC, SODIUM BICARBONATE, ORYZA SATIVA (RICE) POWDER, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, CITRIC ACID, PAPAIN, TAPIOCA STARCH, NIACINAMIDE, BEHENYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), HYDROGENATED CASTOR OIL, STEARYL ALCOHOL, PROTEASE, SUBTILISINE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, CYANOCOBALAMIN.
Неодноразово помічала її в оглядах у дівчат, і нарешті вирішила спробувати. Моя попередня пудра закінчилася, тож це був чудовий шанс спробувати цю.. Перше, що одразу вразило, це об’єм. Цілих 80 грамів. Для порівняння: моя попередня пудра мала 50 грамів, і її вистачило більше ніж на рік. Тож цей варіант виглядає максимально практичним і економним.
Що стосується якості, то тут усе класно. Пудра чудово піниться, миттєво перетворюється на ніжну, м’яку піну, всі часточки повність розчиняються. Жодних подразнень чи відчуття подряпаної шкіри, помол настільки дрібний, що користуватися нею одне задоволення.
Після використання завжди завершую догляд тонером і кремом, це прям обов’язковий етап. Пудра ефективно очищує пори, залишаючи шкіру гладенькою, відполірованою і готовою до нанесення макіяжу. Косметика на таку шкіру лягає просто ідеально.
Цей продукт точно вартий уваги, особливо якщо шукаєте ефективний засіб для очищення замість скрабів та агресивних пілінгів.
Коментарі (0)