Ароматний допис)
Про 3 аромати з подарункового боксу🖤
Всім привіт✌️
Нещодавно отримала подарунковий бокс в якому на мене чекало 3 ароматних пробничка, серед них:
- Парфумована вода Furla Pura (2мл).
- Парфумована вода Narciso Rodriguez All Of Me (0.6 мл)
- Чоловіча туалетна вода Iceberg Change The Flow (1.2 мл).
Хочу розповісти більш детально про кожен з них👇
🤍 Парфумована вода Furla Pura
З усіх 3-х ароматів цей мені сподобався найбільше, він має дійсно гарну піраміду:
Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Імбир, Бергамот, Фрезія
Нота серця: Жасмин, Мімоза
Кінцева нота: OrcanoxTM, Бурштин
Як я відчуваю цей аромат:
Зі старту я відчуваю цитрусово-гіркуваті нотки бергамоту та доволі яскравий, навіть трошки різкий імбир.
Старт дуже плавно переходить у квітково-вершкове серце, я не можу сказати, що відчуваю якусь певну квітку, це скоріш за все - букет з білих квітів, за рахунок яких аромат набуває жіночності, чистоти та легкості.
У шлейфі відчуваю зовсім трошки теплої та солодкої деревини, а також свіжі, морські акорди.
Якщо казати про аромат в образах, то це безтурботна дівчина, яка насолоджується ранковою прохолодою на морському узбережжі. Легкий вітерець розвіває її біле плаття, а з чашки відчувається аромат свіжого бергамоту з пікантним імбиром. Поруч, на невеликому столику, стоїть ваза з білими квітами та 2-ма гілочками деревини, що нагадують про весняний сад🤍
Аромат дійсно неймовірно чистий, легкий, жіночний, свіжий та безтурботний.
Пора року: 100% весна
Стійкість: 4-5 годин на шкірі та 6-7 годин на одязі.
🤍 Парфумована вода Narciso Rodriguez All Of Me
Спочатку мені цей аромат сподобався, але коли трошки постояв, то зрозуміла, що він точно не мій, бо надто стомлюючий і чомусь я уявляю його на жінці більш зрілого віку. Пам'ятаю у моєї бабусі був подібний аромат, от їй він дуже пасував.
Піраміда:
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Есенція магнолії
Нота серця: Бурбонская герань, Троянда центифолія
Кінцева нота: Мускус, Сандалове дерево
Зі старту аромат розкривається насиченими ретро-нотами. Переважають нотки пудри і помади, що створюють відчуття парфумів з бабусіного сундука).
Згодом помадні нотки зникають, але пудра залишається та до неї додається дуже солодкий та пряний аромат троянди. Все, далі я більше нічого не відчуваю, це пудрово-трояндова бомба, яка просто вбиває свою насиченністю😐.
В мене від цього аромату починає боліти голова та хочеться скоріше його забрати від себе.
Пора року: мабуть зима, бо в теплу пору цей аромат просто задушить вас та оточуючих людей.
Стійкість: близько 8 годин на одязі та 5-6 годин на шкіра.
🖤 Чоловіча туалетна вода Iceberg Change The Flow
Тут вже до тестування був залучений чоловік). Аромат слухали на ньому та лише раз, бо він ну дуже специфічний🫠
Піраміда:
Тип аромату: східні, фужерні
Початкова нота: Імбир, Гіркий апельсин, Шафран
Нота серця: Листя тютюну, Шкіра
Кінцева нота: Амбра, Кедр, Сандалове дерево
Мій чоловік описав цей аромат так : " Я хворію, прийшов у дубову лазню і ти змушуєш мене пити не смачний сироп від кашлю". В принципі, коротко та ясно, але я все ж додам трохи тексту від себе 🤣.
Так, аромат відкривається досить насиченими, дерев'яними нотками, теплими та димними, ось справді є це відчуття лазні.
Поступово в аромат вриваються алкогольно-лікарські ноти з яскраво-вираженими трав'яними акордами, ksnklb в своєму дописі ( https://club.makeup.com.ua/post/61120/ ) написала про Єгермейстер, от це точно він, а ще є трошки від Бехеровки).
Аромат доволі насичений та грубий, на своєму чоловікові я не хочу його відчувати, бо то точно не для нього).
Пора року: зима-осінь.
Стійкість: дуже висока 8-9 годин на шкірі, а на одязі відчувається до прання.
У висновку хочу сказати, що відгуки на аромати, то дуже суб'єктивна історія. Наші вподобання формуються під впливом багатьох факторів, таких як генетика, особисті асоціації, навколишнє середовище. Тому, якщо якийсь аромат не сподобався мені, це зовсім не означає, що він не стане вашим улюбленим та навпаки🤍
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)