Аромат, що став класикою Davidoff Cool Water
Чудове поєднання деревних, акватичних та пряних нот
Сьогодні хочу поділитися враженнями про чоловічу туалетну воду Davidoff Cool Water в концентрації Eau de Toilette з фужерно-водним ароматом.
Упаковка глянцева ,синювато-бірюзового кольору ,що одразу викликає асоціації з морською тематикою 🌊
Всередині скляний флакон об'ємом 40 мл,сріблястий металевий пульверизатор, пластикова кришечка, але досить важка і не виглядає дешево.
Флакон дуже зручно лежить у руці.
Його гладке, грановане з боків скло ,глибокого синього кольору, виглядає дуже презентабельно, і саме його зовнішній вигляд і є першим уявленням про аромат.
Від самого флакону у мене вже асоціації з холодом ,крижаним вітром,льодом🧊
Аромат
Верхні ноти: Морська вода, Лаванда, М'ята, Зелені ноти, Розмарин, Коріандр;
середні ноти: Сандал, Неролі, Герань та Жасмін;
базові ноти: Мускус, Дубовий мох, Кедр, Тютюн та Сіра амбра
Цей парфум чудове поєднання деревних, акватичних та пряних нот.
При першому розпилені аромат здається різким ,морська вода звучить, як свіжий бриз,дзвінко.
З нею створюється відчуття чистоти, а також відмінна концентрація та тонус.
Ці бадьорі ноти підкріплені соковитими акордами зелені, букетом м'яти та лаванди з пряними відтінками розмарину та коріандру.
Дерево-пряні відтінки герані,сандалового дерева та моху надають аромату чоловічого характеру,та привносять легку терпкість, деревну теплоту та нотки солодкуватого диму.
Але ці ноти не звучать агресивно, як у більшості чоловічих ароматів , вони дуже м'які і мають звучання фактично на межі унісексу.
Аромат асоціюється з чистотою свіжістю ,наче тільки вийшов з душу.
Це аромат дорогого освіжаючого лосьйону після гоління, який хочеться вдихати постійно, щосекунди.
Особливо коли аромат починає вивітрюватись то на шкірі залишається дуже теплий але ніжний аромат солодкуватого сандалу з квітковими нотками.
Davidoff Cool Water- без перебільшення ,абсолютно універсальний аромат.
Це той парфум, який можна надіти абсолютно в будь-яку пору року,він не буде нав'язливим літом, а взимку не буде надто прохолодним
Підходить всім :і брутальним хлопцям,і солідному чоловікові у віці, і юнакові(але років так з 18)
Davidoff Cool Water можна одягти на побачення в ресторан,на прогулянку, на роботу ,і навіть в спорт зал ,він не буде нав'язливим і не дратуватиме оточуючих.
Також вважаю що Cool Water можна сміливо дарувати.
Дуже мала ймовірність, що він комусь не сподобається.
Мені здається, в такій універсальності і є секрет цього аромату, адже він випущений у 1988 році і вже майже 40 років продовжує підкорювати серця людей.І при цьому він не звучить вінтажно.
Аромат стриманий і благородний.
Звучить мужньо та свіжо, добре тримається на шкірі та одязі ,на чоловікові я відчуваю його навіть наприкінці дня.
Але яскравий шлейф добре відчутний години 3 ,потім парфум сідає ближче до тіла.
Висновок
Цей аромат подобається мені тим, що незважаючи на всю його безумовну класичність, він звучить сучасно,не має навіть ретро натяків.
Хоча не можу заперечувати ,що для когось він може звучати банально ,бо все ж таки за стільки років цей аромат став дуже масовим.
Я впевнена ,що у вашого чоловіка був гель для душу або дезодорант з схожим ароматом.
Також мені подобається ,і найголовніше для мене ,я не чую саме різких стандартних чоловічих нот, особливо хвойних ,які так характерні для чоловічих ароматів - напевно саме тому Davidoff Cool Water for Man для мене більш унісекс.
Я б сама залюбки ним користувалась,але віддала в дар чоловіку,щоб моїми не пшикався 😂
Тож,якщо ви шукаєте чистий ,свіжий,парфюм на всі випадки життя ,то звісно рекомендую звернути увагу на цей класичний аромат ❤️
Коментарі (0)