Hanna Domashenko

Набір, що підкорить не тільки серце, а й твої локони!

Набір, що підкорить не тільки серце, а й твої локони!

За що я люблю набори - так це за те, що можна придбати набір по гарній ціні, зеконовимши грошики, та ще й отримати гарне пакування, яке приємно відкрити як для себе, коханої, так і подарувати на подарунок!

Набори від Joko Blend завжди неймовірні! Продукція йде у гарних брендованих мішечках! Я їх потім використовую, коли доводиться їхати у відрядження: дуже зручно, щоб всі баночки були в одному місці і не сипалися по всій валізі!

Набір, що підкорить не тільки серце, а й твої локон�и!

Цей термозахист - маст-хев для мого волосся! Я завжди користуюся феном, тому невід'ємна частина процесу сушіння - це дбайливе ставлення до волосся, враховуючи вплив високих температур на нього!

Засіб має дещо хімозний аромат, але він не затримуєть на волоссі. Продукт гарно зволожує волосся і не краде при цьому в нього об'єм. Не можу сказати, що надає феноменального блиску, та мої посічені кінчики виглядають з ним охайнішими!

Дозатор розпилює засіб у легку, невагому хмаринку. А підлога після спрею не стає ковзанкою, за що цьому термозахисту окремий, жирний плюс!

Ця незмивашка - гарний воїн у боротьбі за охайні, доглянуті кінчики! Формула засобу на основі рідкого шовку, олії жожоба, протеїнів пшениці, екстракту орхідеї і провітаміну B5. Це класні доглядові компоненти, що гарно працюють на зволоження та блиск! Флюїд має дещо силіконову текстуру. Розтираю його в долонях і наношу від середини до кінчиків волосся.

Флюїд не обтяжує пасма і не робить ефект брудного волосся: воно навпаки стає розсипчасте та м'якеньке!

09 січня, 2025
Hanna Domashenko
09 січня, 2025